G4Media.ro

Mesaj RO-Alert după semnalarea prezenţei unei ursoaice cu doi pui în zona…

Sursa foto: G4Media / Ioana Câmpean

Mesaj RO-Alert după semnalarea prezenţei unei ursoaice cu doi pui în zona Castelului de Lut Valea Zânelor, din județul Sibiu

Autorităţile din judeţul Sibiu au emis, joi, un mesaj de avertizare, după semnalarea prezenţei unei ursoaice cu doi pui în zona Porumbacu de Sus, în zona turistică cunoscută sub denumirea de Castelul de Lut, transmite News.ro.

ISU Sibiu anunţă, joi, că pe numărul unic de urgenţă 112 a fost semnalată prezenţa unor urşi pe raza localităţii Porumbacu de Sus, în zona Castelul de Lut, obiectiv turistic destul de căutat.

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a asigura măsurile din competenţele ISU Sibiu. De asemenea a fost transmis mesaj RO-Alert pentru locuitorii de pe raza localităţii cu privire la prezenţa animalelor în localitate”, a transmis ISU Sibiu.

Mesajul RO-Alert avertizează populaţia asupra faptului că este vorba despre o ursoaică cu doi pui şi cere oamenilor să nu se apropie de animale, să nu încerce să le hrănească şi să nu se fotografieze cu ele.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...