G4Media.ro

Meleşcanu, în ziua în care Rusia a expulzat un diplomat român: „Se…

Meleşcanu, în ziua în care Rusia a expulzat un diplomat român: „Se simte o prezenţă foarte solidă a spionajului rus în România”

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a spus vineri, la Arad, că „se simte o prezenţă foarte solidă” a spionajului rus în România. Meleşcanu a făcut declaraţia în ziua în care Rusia a declarat un diplomat român persona non-grata şi l-a expulzat.

Acesta e răspunsul Moscovei la o măsură similară luată de România la începutul săptămânii, când 20 de state membre UE, SUA, NATO, Moldova şi Albania au expulzat zeci de diplomaţi ruşi în semn de protest faţă de uciderea cu gaz toxic a unui fost spion la Londra.

Meleşcanu a fost întrebat, într-o conferinţă de presă la ALDE Arad, despre o eventuală intensificare a spionajului rusesc în ţara noastră, el declarând că nu are cifre. ”Nu ştiu în cifre, dar se simte totuşi o prezenţă foarte solidă în România”, a spus ministrul, citat de News.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

 1. Ar face bine sa ne arate si cam pe unde se …simte, eventual sa ne deseneze o harta cu locurile cele mai ”contaminate” …! Daca nu ne-o poate desena din memorie, se poate consulta cu ”Sefu’ ”, adica cu Motocicleanu… E mai tanar si probabil nu l-a lasat inca de tot memoria…vizuala !

 2. Câtă inexactitate mediatică la G4Media.ro! De ce?
  1- Pai, Skripal nu „a fost ucis cu gaz toxic”
  2- locaţia nu este Londra
  3 – cum puteti mediatiza afirmatiile lui Melescanu având în vedere că nu a prezentat nici o dovadă a „intensificării spionajului rusesc în ţara noastră” şi nici existenţa vreunei „prezenţe solide”!

  ŞI atunci? Cum rămane cu autenticitatea ştirilor transmise?

  Cel puţin americanii, la închiderea consulatului Rusiei din Seattle, pe coasta de vest a SUA, a menţionat câteva dintre motive: 1/ proximitatea bazei navale de la Kitsap-Bangor cu ale sale submarine dotate cu arme nucleare (baza navală Trident); 2/ existenţa complexului BOEING cu centrul său de testare şi existenţa a P8, avion ce poate identifica şi distruge submarine de mare putere, dotate cu rachete nucleare.

  La Arad care este raţionalul unei eventuale acţiuni de spionaj ruseşti??? Cine, cum, ce şi de ce?

  Aparent, nu există dovezi pentru atacul cu neurotoxina asupra agentului dublu Sergei Skripal. Şi atunci, de ce toată această furtună într-un pahar?

  Câtă manipulare şi intoxicare oficială! Priviţi la istoria ante-1989 a lui Melescanu!

  • Skripal o duce bine-mersi, iar fiica lui tocmai s-a trezit din somn, nu dintr-o coma, asa-i?
   *****
   Aparent, nu există dovezi pentru atacul cu neurotoxina asupra agentului dublu Sergei Skripal. Şi atunci, de ce toată această furtună într-un pahar?
   *****

  • Ati uitat sa va semnati la inceputul/sfarsitul scrisorii, tovarase…!
   Si va multumim frumos pentru informatia ref la P8…! Asteptam cu nerabdare finalizarea testelor.
   Intrebare: Nu e asa ca, cu un mic upgrade e capabil si de interceptarea temutelor SATAN 2 ? Intreb, deoarece m-am cam saturat de concurenta…neloiala…!