G4Media.ro

Meleşcanu, după ieșirile anti-germane ale PSD-iștilor: ”Dezavuez orice fel de luări de…

Meleşcanu, după ieșirile anti-germane ale PSD-iștilor: ”Dezavuez orice fel de luări de poziţie care pot aduce atingere imaginii minorităţii germane”

Ministerul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat luni că ”dezavuează” luările de poziţie care pot aduce atingere imaginii minorităţii germane. Declarația sa vine după ce mai mulți lideri PSD au făcut în ultimele săptămâni declarații cu tentă anti-germană.

Foto: MAE.ro

Cel care a dat tonul a fost Liviu Pop, care a înfățișat Germania și alte state aliate sub forma unor gândaci. Tot el a continuat într-o notă și mai dură, acuzându-l pe președintele Klaus Iohannis că ”a condus o organizație nazistă”. Lia Olguța Vasilescu s-a alăturat și ea: ”Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

”Doresc să reafirm, în prezenţa domnului ministru Maas (ministrul federal al afacerilor externe al Germaniei – n.r.), aprecierea noastră fata de loialitatea dovedită a minorităţii germane de-a lungul timpului şi să dezavuez cu fermitate orice fel de luări de poziţie care pot aduce atingere imaginii acesteia. Parteneriatul româno-german este puternic şi se fundamentează pe multe realizări tangibile”, a spus Meleşcanu la Reuniunea anuală a diplomaţiei române, potrivit Agerpres.

Olguța Vasilescu, aluzie jignitoare la adresa lui Klaus Iohannis și a poporului german: Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Ce bine vorbește mortul asta . Între timp nu zice nimic de scrisoare lui Giuliani , care e scrisă și transmisă doar de dragul banilor pe care ia luat de la Dragnea . Se apropie sentința definitivă și moara fraeru că intră la pușcărie . Următorul pas ptr Dragnea e să susțină sus și tare grațierea și amnistia . Că dacă Giuliani a zis că legea nu e buna , așa este . Idiotul de Dragnea ne crede prosti bătuți în cap sa credem că niste scrisori de la avocații lacomi . Care sincer sa fiu a luat banii de la prostii sa scrie o scrisoare în nume personal . Mare idiot sa fii sa dai banii s scrie unu o scrisoare sau sa fii atât de bogat sa te doară la bascheți ce faci cu banii . Cred că Dragnea și a dat seama că degeaba are banii și el sta la pârnaie. In rest M__e PSD

 2. M-aș fi așteptat de la Meleșcanu și la o poziție în privința „excursiilor” ruse cu avionul în spațiul aerian românesc, „excursii” întâmpinate doar de piloții britanici… Iar culmea tupeului e că rușii s-au plâns la Londra că n-ar fi lăsați să violeze spațiul aerian suveran al altei țări de către niște piloți ai unei țări aflate la vreo 2000 km depărtare…

  Meleșcanule, vreo reacție? Sau mulțumești și tu oamenilor de bine care vin să te viziteze cu bombardierul?

 3. Mortule nu ai nimic de spus cu avioanele rusesti? Sau faci pe prostu?
  Firati a dracu de animale proaste si idioate ce sunteti.

  • PSD si ALDE fac jocul BES.TIILOR de la Moscova.

 4. „ aprecierea noastră fata de loialitatea dovedită a minorităţii germane de-a lungul timpului ”

  Asta e o minciună de proporții colosale.

  #MuieXenomanilor
  #MuieFilogermanilor
  #MuieStatuluiGermanCuNordstreamulFacutCuRusii

  • Ce-i, măi râlă mică, nu mai ai macecambus de supt? Ia din faţă!

  • Am impresia ca muie si a luat un neam de al tau acu ceva timp de la Germania !

  • @Landser

   Neamul meu a eliberat Ardealul, japiță.

 5. Ce-i, măi râlă mică, nu mai ai macecambus de supt? Ia din faţă!

 6. Este o ploaie rece de declaratii care mai de care mai aberante, venind din toate partile, de la Dragnea la Tariceanu, trecand prin aceste ” minunate” Olgute si Viorici. Suntem saturati, inclusiv aici pe G4. Vreau sa aud declaratiile opozitiei, oamenilor destepti, specialistilor, care sa contrabalanseze mizeria. Apoi, sa nu uitam de unde s-a pornit: Justitia, Covesi si sa nu lasam ultima demo sa fie ultima. Nu le place si nu o sa le placa cand vor fi numai bucuresteni sau timisoreni. Luna de luna.

 7. Nu veni cu generalități inofensive si vorbe goale de genul „dezavuez orice fel de luări de poziție care pot aduce atingere imaginii minorității germane”, cere, concret, cu nume si pronume, demisia inconștientei care a călcat in străchini, jignind in mod brutal si absolut gratuit o întreagă comunitate etnica.