G4Media.ro

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, îşi va lansa prima carte pentru copii…

Sursa Foto: Facebook/ Meghan Markle

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, îşi va lansa prima carte pentru copii în luna iunie

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a scris prima ei carte pentru copii, intitulată „The Bench”, iar aceasta va fi lansată pe 8 iunie, transmite News.ro.

Cartea explorează legătura specială dintre un tată şi fiul lui, văzută prin ochii mamei. Inspirată de relaţia dintre soţul ei şi fiul lor, Archie, prima carte a lui Markle „captează emoţionant relaţia dintre taţi şi fii care evoluează şi se extinde” şi „ne aminteşte multele feluri în care dragostea se conturează şi poate fi exprimată într-o familie modernă”, se arată într-un comunicat.

Meghan Markle va nara ediţia audio a cărţii, care va fi lansată în SUA şi Canada.

Cartea pentru copii, ilustrată de Christian Robinson, va fi publicată în SUA de Barbara Marcus, preşedinte şi publisher la Random House. În Marea Britanie, Irlanda, India, Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud, ea va fi publicată de Tundra Books.

Toamna trecută, Merkle şi prinţul Harry au semnat un contract multianual cu Netflix, pentru a produce documentare, lungmetraje, programe de televiziune şi seriale pentru copii. Primul lor proiect va fi un serial documentar despre Invictus Games, competiţie sportivă înfiinţată de prinţul Harry în 2014.

sursa foto: Facebook/ Meghan Markle

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. O non-stire. Adică o doamna cu ceva probleme psihice cam ahtiata de publicitate și bani mai încearcă sa facă o afacere. Nu contează ca poate nu are talent la scris, doar publicitatea din jurul autoarei ca face sa se vândă produsul.
    Având în vedere și contractul „multianual” cu Netflix bănuiesc ca se va și ecraniza. Poate chiar mai multe serii.

  2. E viitoarea regina a angliei.
    Nu ca mi-ar placea ideea, dar asa va fi.