G4Media.ro

Mega Image livrează gratuit, prin asociațiile de voluntari, cumpărături pentru persoanele de…

Mega Image livrează gratuit, prin asociațiile de voluntari, cumpărături pentru persoanele de peste 65 de ani și cele cu dizabilități și a înființat linie telefonică pentru acestea

Mega Image a anunțat că livrează gratuit, prin asociațiile de voluntari din toată țara, cumpărături pentru persoanele de peste 65 de ani și cele cu dizabilități și a înființat linie telefonică pentru acestea.

„Rămânem în continuare aproape de comunități și de persoanele care au nevoie de sprijin special în această perioadă. Ne alăturăm astfel inițiativelor de voluntariat din întreaga țară și alocăm linia telefonică Sună Mega! pentru a facilita accesul la cumpărături livrate gratuit la domiciliu persoanelor cu vârste de peste 65 de ani și celor cu dizabilități. Pe toată perioada măsurilor de urgență COVID-19, la numărul de telefon 0800.410.900, care poate fi apelat în mod gratuit, non-stop, operatorii din call-center-ul Sună Mega! vor prelua apelurile persoanelor care se află în indisponibilitatea de a se deplasa și, în funcție de adresa la care locuiesc, le vor redirecționa către asociații și organizații care asigură livrări gratuite cu ajutorul voluntarilor. #ReusimImpreuna.
Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului BucureștiASCB – Asociatia Studentilor La Constructii Din Bucuresti, @Inițiativa civică a Angelei Buzuloiu, @Asociația Beard Brothers, Federația Tinerilor din Bacău, @Centrul de Urgențe Speciale, Bine Boutique
”, anunță Mega Image.

Orașele care beneficiază de livrări gratuite de alimente pentru vârstnici și persoane cu dizabilități sunt București, Timișoara, Cluj, Bacău, Iași, Buzău, Botoșani, Slatina, Târgoviște, Constanța, Caracal, Pitești, costul comenzii urmând a fi achitat la livrare, conform bonului fiscal. Toți voluntarii vor respecta regulile de prevenție și siguranță prin echipament de protecție.

Mega Image face apel și la alte inițiative de voluntariat similare să se alăture pentru a redirecționara direct din linia specială Sună Mega! cât mai multe persoane, din mai multe zone și orașe din țară.

Începând de astăzi, persoanele de peste 65 de ani vor putea să iasă din casă doar în intervalul orar 11:00-13:00.

Sursa foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. La cum au mărit preturile, probabil va fi prima și ultima livrare pana la următoarea pensie. Sau poate livrează la pensionarii speciali.

  2. Daca livreaza prin asociatiile de voluntari pe ei nu-i costa nimic, deci asta e marketing mincinos.

    Daca plateau ei niste oameni sa livreze era meritul lor…

    • exact. mega image doar face profit, de carat si livrat ii pune pe altii

    • exact! ei nu fac nimic. daca suni la nr. respectiv, iti dicteaza un nr. de tel. de la una din asociatiile enumerate si te invita sa te adresezi lor. bull shit total!

  3. Mega Image da produsele gratuit? Ca asa se intelege! Altfel, voluntarii pot livra pe cheltuiala lor de la orice magazin. Deci ce face mai exact megaimaginea asta, doar preia telefonic comenzile sau si pun alimentele in plase pe care le inmaneaza voluntarilor?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.