G4Media.ro

Medicul personal al lui Diego Armando Maradona, suspectat de uciderea involuntară a…

Medicul personal al lui Diego Armando Maradona, suspectat de uciderea involuntară a legendei fotbalului/ Poliția a făcut percheziții acasă și la biroul medicului pentru a căuta dovezi de neglijență profesională

Leopoldo Luque, medicul personal al fostei legende a fotbalului mondial Diego Maradona decedat în urmă cu patru zile, face obiectul unei anchete sub suspiciunea de omor involuntar, scrie AFP care citează agenţia de presă argentiniană Telam.

Poliţia a percheziţionat duminică biroul şi casa lui Leopoldo Luque în căutarea unor dovezi ale unei posibile neglijenţe profesionale, potrivit imaginilor difuzate de televiziuni şi a surselor judiciare citate de agenţia argentiniană.

Diego Armando Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 ani, în urma unui stop cardiac suferit într-o locuinţă din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires, în care se recupera după operaţia recentă la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom subdural.

Joi, Matias Morla, agentul, avocatul şi prietenul lui Diego Maradona, susţinea că ambulanţa a întârziat „mai mult de o jumătate de oră” până să ajungă la locuinţa fostului mare fotbalist argentinian.

„Aşa cum informează parchetul din San Isidro, este inexplicabil faptul că timp de 12 ore prietenul meu nu a avut parte nici de controlul personalului sanitar dedicat acestor scopuri. Ambulanţa a venit cu o întârziere de mai mult de o jumătate de oră, ceea ce a fost o idioţenie criminală”, a scris joi Morla pe Twitter.

„Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea şi voi cere ca aceste consecinţe să fie investigate până la capăt. Aşa cum mi-a spus Diego: ‘Eşti soldatul meu, acţionează fără milă'”, a adăugat el.

Pe de altă parte, la începutul lunii, la scurt timp după ce Maradona fusese supus intervenţiei chirurgicale respective, Leopoldo Luque afirma că pacientul său „este lucid şi se simte mai bine”. „Starea lui se îmbunătăţeşte în fiecare zi, iar recuperarea decurge incredibil”, spunea atunci medicul Luque.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. La fel l-au omorat si pe Corneliu Vadim Tudor.
    A deranjat oameni mari , cu gura aia spurcata.

  2. Chiar ne întrebam când mai dați știri cu piticu’ porno pe amfetamine.

  3. Astia cauta tapi ispasitori si el era terminat de la droguri si alcool.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.