G4Media.ro

Medicul Mihai Craiu, despre COVID Toes: Dacă apar, inexplicabil, leziuni ale vaselor…

Medicul Mihai Craiu, despre COVID Toes: Dacă apar, inexplicabil, leziuni ale vaselor de sânge pe degetele de la picioare, nu treceți cu vederea. Mergeți la medic pentru evaluare

Medicul pediatru Mihai Craiu avertizează că apariția unor leziuni pe degetele de la picioare, mai ales ale copiilor, care evoluează ca o mică arsură și generează o bășică cu lichid, nu trebuie ignorată, dacă rănile nu au nicio explicație.

“Dacă nu este o rosătură de la un pantof inadecvat, mergeți la medicul dumneavoastră pentru evaluare”, scrie pediatrul pe platforma de educație pentru sănătate pe care a fondat-o – Spitalul Virtual pentru Copii.

„Am văzut primele imagini similare acum aproape o lună. Trimise de o prietenă, medic italian de urgențe. Apoi în urmă cu aproape 2 săptamâni, altele, aproape identice, trimise un pediatru de la Paris.

Astăzi [miercuri, 22 aprilie – n.red.] am citit 3-4 știri de presă din SUA, inclusiv in știrile Yahoo… despre COVID Toes.

Ce sunt aceste ‘COVID Toes’?”

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: Facebook Mihai Craiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. De asemenea, alaturi de aparitia unor afectiuni neurologice pe fondul infestarii cu virusul COVID, este semnalata si urticaria intr-un studiu (S, G, V) condus de catre medicii specialisti in genetica din Spania.
  Sursa poate fi gasita in articolul g4media cu privire la propunerea Spaniei catre UE de a acorda credite perpetue tarilor din sudul continentului.

 2. Nimic despre vitamina d?

 3. Spun multe prin medicamentele folosite:
  – sindrom lupus like
  -stupoare, pierdere cunostinta, convulsii, AVC, Parkinson etc
  -mecanism actiune ca virusul HIV, dar mai lenta
  -bronho nu stiu cum
  -necroze ale organelor interne, nu in 35 de ani, ci mult mai repede avand in vedere puterea extraordinara de multiplicate a celulelor intestate intr-un timp relatively scurt, 24 de h
  -diabet, diskezie, moarte -efecte ireversibile ale antipsihoticelor (neuroleptice)
  Chiar sintromul este utilizat ca masura de fluidizarea sangelui?

 4. Acuma vin si eu să întreb specialiștii. Aveți măcar cea mai mică idee despre acest virus? Stiti cu ce ne confruntăm? La început simptomele păreau clare intr-o oarecare măsură. Si cu ce se confruntă toată lumea de fapt? Pneumonie, hiv, lupus, gripa, afectiuni respiratorii sau altele? Pentru că pare un cumul de simptome ale unor boli, afecțiuni, viruși ca si cum acest virus COVID ar fi adunat câte un simptom de la fiecare afecțiune si se manifestă diferit. Poate că persoanele infectate care poartă deja cu ele afecțiuni au simptome care se suprapun simptomelor date de acest virus. As întreba altceva. Ce reprezintă luminile albastre filmate in Spania si New York si poate în alte locuri? Ce se degajă de la Cernobîl în urma incendiilor? Care a fost gradul de poluare de anul trecut in urma exploziei rachetei rusești cu încărcătură nucleară? De ce uneori pare ca în atmosferă persistă mirosul de gaze? Care este cu adevărat gradul de poluare si ce ne poluează atât de mult? Ce păzește Garda de Mediu? Nimicul? Ce căutăm? Acul în carul cu fân? Cum să ajungem de la pneumonie la băşicuțe cu lichid? Serios? Iar dacă tot cumulul ăsta de simptome apar într-un timp atât de scurt, aveți o cât de mică idee ce poate fi? Si mai e ceva, am văzut un om cu fața roşie numai ca imaginea era blurată Ca si cum ar fi stat la soare câteva ore si s-ar fi ars. Care este misterul acestor multiple simptome apărute în 2 luni? Explozii solare puternice? Gaze toxice? Ceva nuclear? Pentru că si astea dau simptome asemănătoare cu ale virusului, nu-i asa? Ia gândiți, gândiți mult si îndelung si poate aflăm adevărul până la urmă. Cel necunoscut sau cel deja stiut, doar de unii.