G4Media.ro

Medici români din ţară şi din străinătate cer Colegiului Medicilor „o poziţie…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Medici români din ţară şi din străinătate cer Colegiului Medicilor „o poziţie oficială fermă” în urma unei conferinţe AUR organizată la Parlament, în care mai mulţi medici au contestat ideea de pandemie, vaccinarea ARN mesager şi eficiența testelor

Membrii organizaţiei Reţeaua de Solidaritate, care reuneşte profesionişti din mai multe domenii din diaspora şi din ţară, inclusiv din cel medical, cer Colegiului Medicilor din România să ia o „poziţie oficială fermă” şi să dispună măsuri pentru a „preveni transmiterea informaţiilor false”, după ce, la Parlamentul României, a fost organizată de către AUR o conferinţă în care mai mulţi medici, ale căror nume au devenit cunoscute în perioada pandemiei de COVID, au exprimat puncte de vedere împotriva vaccinurilor şi a măsurilor luate pentru gestionarea pandemiei. Una dintre afirmaţiile făcute în cadrul conferinţei a fost aceea că „se vrea să existe o pandemie continuă, vedem câte tulpini merg din acest SARS-CoV-2, până se va transforma în sclavi toată populaţia planetei”, relatează News.ro.

Reţeaua de Solidaritate, organizaţie care reuneşte profesionişti din România şi din diaspora şi care „conectează experţi români din domeniul medical, social şi alte domenii conexe”, cere Colegiului Medicilor din România să ia atitudine după ce, vineri, la Palatul Parlamentului, mai mulţi medici au participat la o conferinţă la care au vorbit despre pandemia de COVID, reiterând afirmaţii potrivit cărora pandemia ar urmări „o destructurare a omului” şi ar avea legătură cu tehnologia 5G.

„Această conferinţă, la care au participat medici ce au promovat activ informaţii false despre COVID-19 şi tratamentul acestuia în timpul pandemiei, discreditează profesia medicală şi ameninţă sănătatea publică. Sunteţi reprezentant oficial al comunităţii medicale şi este imperativ pentru Colegiul Medicilor din România să ia o poziţie oficială fermă împotriva acestui tip de acţiuni. Vă solicităm o reacţie chiar cu privire la acest eveniment ce s-a desfăşurat la finalul săptămânii. Promovarea informaţiilor false despre vaccinuri şi tratamente nu doar că subminează încrederea în profesia medicală, dar poate avea consecinţe grave pe termen lung, în contextul unor potenţiale crize sanitare viitoare. Lipsa unei reacţii ferme în faţa unor astfel de manifestări publice reprezintă o anulare a misiunii asumate de Colegiul Medicilor de a asigura respectarea de către medici a obligaţiilor ce le revin faţă de pacient şi de sănătatea publică. Colegiul are o responsabilitate statutară de a se asigura că membrii săi sunt supuşi unor standarde etice înalte şi că nu răspândesc informaţii dăunătoare şi înşelătoare publicului”, se arată în scrisoarea deschisă adresată preşedintelui Colegiului Medicilor din România, Daniel Coriu, şi semnată, în numele Reţelei de Solidaritate, de medicul pneumolog Tudor Toma.

În document se mai solicită Colegiului Medicilor „acţiuni rapide şi decisive pentru a preveni transmiterea informaţiilor false şi pentru a promova medicina bazată pe dovezi ştiinţifice”.

„Îndemnăm Colegiul Medicilor din România să ia o poziţie oficială urgentă pentru a apăra onoarea medicilor de bună credinţă în exercitarea profesiei şi să aplice sancţiuni legale acelor medici care resping public mijloacele de diagnostic şi tratament recunoscute de comunitatea ştiinţifică şi care promovează public tratamente nefundamentate ştiinţific”, se mai arată în documentul citat.

Scrisoarea deschisă adresată Colegiului Medicilor din România este reacţia membrilor Reţelei de Solidaritate în urma unei conferinţe organizate vineri la Palatul Parlamentului sub denumirea „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu faţă medicală?”. Evenimentul s-a desfăşurat într-o sală în care erau amplasate bannere de mari dimensiuni cu sigla AUR.

În cadrul conferinţei, unul dintre medici a afirmat că datele arată că în anii 2020 şi 2021 a existat „un exces de mortalitate”, susţinând că una dintre cauzele acestuia o pot reprezenta „posibile reacţii adverse post-vaccinare”.

„Am realizat un studiu – pentru că, în mod normal m-aş fi aşteptat de la autorităţi să facă asta, să evalueze consecinţele măsurilor luate în ultimii trei ani şi am văzut că acest lucru nu se realizează, am realizat eu acest studiu, pe baza raportărilor Institutului Naţional de Statistică – şi am observat că în 2020 a existat un exces de mortalitate de 14% faţă de media anilor 2014-2019, iar în 2021 a existat un exces de mortalitate, în loc că scadă datorită măsurilor luate, vaccinare, distanţare, întrerupere de activităţi, a fost de 28%. Şi din aceste excese de mortalitate jumătate au fost prin COVID şi jumătate au fost non-COVID. Şi care să fie cauzele excesului de mortalitate non -COVID? Sigur că acea restricţionare a accesului în spitale, sigur că posibile reacţii adverse post-vaccinare”, a afirmat unul dintre medici.

Acelaşi medic a mai spus că „se vrea să existe o pandemie continuă, vedem câte tulpini merg din acest SARS-CoV-2, până se va transforma în sclavi toată populaţia planetei”.

O altă afirmaţie făcută în timpul conferinţei a fost aceea că „sigur, poate este vorba de un virus, dar poate să fie vorba şi de o substanţă toxică, de arme chimice şi lucrul acesta ar fi trebuit analizat”
S-au făcut de asemenea afirmaţii conform cărora „la adăpostul pandemiei COVID s-au luat măsuri grăbite şi abuzive în direcţia digitalizării, inclusiv prin îndesirea antenelor 5G”, iar „evenimentele sunt dirijate spre o tiranie transumanistă globalistă care încearcă o mare resetare a mentalităţii şi societăţii omeneşti, o destructurare a omului şi a naturii create de Dumnezeu”.

Un alt medic, prezentat drept „vârf de lance al frontului” participanţilor la conferinţă a afirmat că „ceea ce am asistat noi recent, a fost la ambiţia unora de a opri lumea timp de doi ani şi chiar asta au făcut”. Medicul a susţinut că una dintre companiile producătoare de vaccin anti-COVID avea vaccinurile „cam cu un an înainte” şi „lor le trebuia motivul şi practic totul a fost inventat”.

„Practic, testul RT-PCR, dacă-l foloseşti, şi iei un pumn de nisip din Sahara şi cauţi să multiplici apa, cum face cu fragmentele proteice, îţi rezultă că Sahara suferă de inundaţie”, a mai spus acelaşi medic, explicând că un cercetător care a fost vehement contestatar al acestui test când testul PCR a fost folosit pentru stabilirea pozitivităţii HIV, iar acesta a fost „omorât cu vreo şase luni înainte de începerea pandemiei” pentru că acesta „ar fi fost un om incomod pentru ei, pentru ce aveau de gând să facă”.
El a susţinut că toţi influencerii din domeniul medical şi din mass media şi autorităţi ”au fost şpăguiţi” la nivel global.

„Toată planeta s-a transformat într-un laborator de cercetare iar toţi cetăţenii au fost racolaţi de către propriile guverne şi parlamentari şi state care ar fi trebuit să-i apere, au fost recrutaţi ca vacile, ca şi cobaii, ca şi şobolanii, ca animale de experienţe în tarlaua industriei farma, asta s-a întâmplat, practic”, a mai spus medicul.

La un moment dat la conferinţă a fost prezent și liderul AUR George Simion.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

28 comentarii

 1. Ce va mai place vaccinele!

  • NU a zi niciodata vreun medic ca COVID are legatura cu 5G
   Aratati-ne dovada, citatul si numele medicului care ar fi zis asa ceva!

   „oficial” medicii en spun ca COVID a aparut pt ca un pangolin s-a iubit cu un liliac ceea ce e INEPT, adica doar prostii pot crede asa ceva din moment ce in WUHAN e laborat medical de testare cu virusi covid

  • Wct….ce ti mai place scoala ,diplomele lui simion si cur.ul lui sosoac!

  • Noi de la Sputnik suntem de acord. Noi am facut stirile alea. Si mai facem. Avem scriitori de stiri bune. VC-ul de la T le inghite imediat si da mai departe. Baietii nostri de la AUR isi fac treaba.

 2. Daca se organiza in acelasi loc o coferinta in care vorbitorii ar fi negat Holocaustul, ce s-ar fi intamplat dupa? Sa facem un exercitiu de „imagine” cum spunea tantica Dancila.

 3. Pai sa faca si ei o conferinta in care sa demonstreze ca astia nu au dreptate.

  Cum adica nu ne vor sclavi cand de cativa ani e evident ca intr-acolo ne indreptam? Certificat maro, identitate digitala, monede digitale programabile emise de bancile centrale, credite de co.doi, orase cu restrictii de miscare pe o raza de 15 minute, exproprierea fermierilor, mancare din gandaci, supraveghere video cu recunoastere fa.ciala in fiecare oras. Toate astea se inta.mpla ACUM, nu mai sunt de mult teoria conspiratiei. 5G e necesar pentru transmiterea in timp real a uriaselor cantitati de date ce se colecteaza despre pop.ulatie.

  • @dmb
   Și ce crezi că o să facă cu datele astea? Ce statut social și financiar (legal și la vedere) ai de te temi așa de tare?
   Să ne facă sclavi? Nu ești sclav când iei un credit? Când plătești facturi? Nu știu toți pe unde umbli când folosești carduri (de transport, bancare, reduceri, etc). Restricții de mișcare? E plin la mall de persoane care se plimbă fără un scop. Te-a oprit cineva să pleci din țară? Aaaaa, au fost necesare vaccinări și certificate. Păi așa a vrut țara respectivă, să nu mai circule toți trepădușii in stânga și în dreapta.
   Nu te obligă nimeni să trăiești în oraș și să folosești tehnologia. Ești liber să mergi in pădure și în munți.
   Poți oricând să scapi din viața asta, daca consideri că te fac unii sclav. Oricând!

  • #dmb….rusii tai,de ce omoară? Ce dac ei cu viețile oamenilor!?????? Nenorociți de aurari! Sunt sigur ca la frații tate,răspundeți! Viermii fără scoala!

  • Nu e nevoie de nici una din cele mentionate ca sa te faca sclavete. V-as face pe toti astia care comentati asa de demonstratie.

  • Exact, perfectă dreptate.

  • In momentul in care toate astea vor fi implementate complet (deocamdata sunt in teste sau doar partial) nu va mai exista cale de scapare, in munti sau oriunde. Cu ajutorul creditului social guvernul va putea in orice moment sa anuleze complet, pe oricine. Ramai fara bani, fara proprietati, fara diplome, fara drepturi. Nu mai e nevoie sa te lege cu lanturi sau sa te bage la puscarie. Te vor putea distruge pur si simplu cu un singur click. Visul oricarui dictator.

 4. Majoritatea vaccinurilor sunt bune și au salvat milioane de vieți.
  Covid-ul există, am avut de 2 ori.

  Dar,
  „Toată p.l.aneta s-a transformat într-un laborator de cercetare iar toţi cetăţenii au fost racolaţi de către p.rop.riile guverne” este de asemenea adevărat.
  Foarte posibil a fost și o testare a obedienței maselor, pentru că lockdown-ul nu are nici o legătură cu demo.c.r.ația și d.repturile omul.ui.

  • corect , la fel cum acum este folosit razboiul pentru a ne baga pe gat cresteri aberante de preturi la energie.

  • Nimeni nu neaga ca majoritatea vaccinurilor sunt bune. Dar totusi sa creezi un vaccin cu eficienta de peste 90% de la inceputul unei pandemii cam ridica niste semne de intrebare. Sunt infectii si boli cunoscute de zeci de ani care nici acum nu au un vaccin.

  • @alex
   Pffffuooooaaaaa! Alt bătut de soartă.
   Prima epidemie SARS a fost prim 2003. Crezi că de atunci nu s-au făcut cercetări? A mai fost un COV prin 2006. Crezi că cercetările au stagnat?
   Primele semne de covid 19 au fost identificate în 2016, dar pandemia a explodat în 2019-2020.
   Te miri ca pr.oasta la p.wlă că au apărut vaccinuri peste noapte.
   Nici nu gândești, dar nici nu faci un efort că cauți date să te informezi.
   Și dacă ți-ar pune in față datele științifice ale producerii vaccinurilor ai înțelege ceva din ele? Ești de specialitate?

  • Toți academicienii de la hair ,dau soluții….e manevra americanilor!……atat ii duce mintea….

 5. Din discursurile distinsilor medici:
  Vecinul meu era bolnav
  Bolnav demult și foarte grav
  Ei spun ca l au luat de aici
  Și ca prin parc l au dus pe dric
  Dar asta nu i adevarat
  Eu știu c avea în el furnici
  Ce au ieșit noaptea prin buric
  Și l au mâncat!

  • Ce comentarii frumoase lasati sa fie postate domnilor de la G4media. N-am cuvinte. A-ti ajuns de tot rasul.

  • Alex, tu nu prea iubesti democratia, nu? Banuiesc ca ai fost perfect ok cu ideea sa il oblige pe vecinul tau sa se vaccineze ca sa iti fie tie bine, nu?

 6. Secta Haur e votată de d(r)acii liberi,patrihoti,iubitori de neferoase,gata să-și dea sufletu și viața ptr.rrromanika deșii la clase au cât trenul.Dar nu contează recunosc mercurul și cipul din „vaccine”,știu ei sigur ce învârte Soros și oculta,îndrumați fiind de”savanti de renume mondial „ca sosoaca,simeon sau ciutacu.Traiasca rrromania educată. Alții este prosti

 7. Asta e, vorba bancului: țară de c@ca1, acțiuni starter de c@c4t.
  Dar de undeva trebuie începute anchetele și la noi, nu? Doar n-o să lăsăm pandelia să se stingă în uitare, cum am făcut cu Răscoala din Decembrie!

 8. Saracii,in schimb,pentru bani,i-a vaccinat pe altii!eroii in alb!

 9. #DiedSudently

 10. Covid a fost pretextul perfect pentru oculta ca sa implementeze niste masuri de „inginerie sociala” forte utile pentru viitorul extrem de „democratic” care ne ashteapta…sclavagism in era digitala.

 11. Covid a fost pretextul perfect pentru oc.ul.ta ca sa implementeze niste masuri de „inginerie sociala” foarte utile pentru viitorul extrem de „democratic” care ne ashteapta…sc.lava.gism in era digitala.

 12. Se pare că pe aici postează doar distinși comentatori cu un vocabular elegant.

 13. Cand primesti un diagnostic ceri și a doua parere.
  Nu ai voie să spui ceva ca se supăra eroi p@@ui.
  Să ne scutească cozile de topor cu atata indignare.
  Au executat orbeste decizii politice.
  Poate vine ziua decontului.
  C@@@ie Mo@@@@iu.!!!1

 14. Pentru cei care nu cunosc „Reţeaua de Solidaritate” ii invit sa o descopere. Cativa oameni extraordinari au creat aceasta platforma si au pus-o la dispozitia medicilor romani (si nu numai) din intreaga lume pentru schimb de informatii. Vorbim aici de oameni de o inalta calificare.