G4Media.ro

Medic de familie din Cluj, amendat de CAS cu 6.000 de lei…

Sursa foto: Pixabay

Medic de familie din Cluj, amendat de CAS cu 6.000 de lei pentru eliberarea unui concediu medical pentru că n-au fost bune hârtiile / ”În aceste condiții, nici un medic de familie nu va mai elibera concediu medical”

Un medic de familie din Cluj a fost amendat de Casa de Asigurări de Sănătate cu 6.000 de lei pentru că eliberarea unui concediu medical de îngrijire a unui copil bolnav nu a fost conformă, relatează Actual de Cluj.

Situația a fost făcută publică de președintele asociației medicilor de familie din Cluj, Emiliana Costiug. Aceasta a publicat o fotografie cu procesul-verbal de amendă și a precizat că motivul amenzii e faptul că adeverința eliberată de angajator este neconformă.

”Nu pentru că actul medical nu a fost corect, nu pentru asistența medicală nepotrivită acordată copilului. Nu! Pentru hârtii neconforme!”, a răbufnit aceasta.

Publicitate electorală

”Sancțiune de 6000 lei pentru recomandarea unui concediu medical de îngrijire copil bolnav???? În aceste condiții, nici un medic de familie nu va mai elibera concediu medical…Să rămâneți sănătoși, aveți grijă de copii să nu se îmbolnăvească! Cam asta e statul român”, a comentat Costiug.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...