G4Media.ro

McDonald’s angajează peste 700 de persoane în România

McDonald’s angajează peste 700 de persoane în România

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, a anunţat joi că angajează peste 700 de persoane în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva, relatează News.ro.

Compania are acum 5.000 de angajaţi.

”Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, anunţă o amplă campanie de recrutare la nivel naţional în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva. Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajaţi să lucreze pe diverse poziţii, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, barista la McCafé, hostess sau guest experience leader”, a informat compania.

Mai mult, cei care îşi doresc să aibă şansa de a conduce un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziţia de manager trainee. Beneficiile disponibile tuturor angajaţilor McDonald’s includ un program de lucru flexibil, training-uri continue de dezvoltare, un program de carieră şi posibilitatea de promovare rapidă, precizează compania.

„McDonald’s este unul dintre cei mai importanţi angajatori din România. Continuăm planurile de investiţii în oameni şi dorim să repornim procesele de recrutare. Un manager trainee are şansa de a lucra pe o poziţie managerială în aproximativ nouă luni, dacă urmează paşii planificaţi împreună cu coordonatorul său”, a declarat Irina Ignătescu, director de resurse umane Premier Restaurants România.

De altfel, compania a deschis cel mai nou restaurant, în urmă cu trei săptămâni în Bucureşti, la Piaţa Progresul, unde a creat 50 de noi locuri de muncă.

”Pregătirea pentru sezonul estival şi planurile de dezvoltare ale companiei, care includ deschiderea a încă două restaurante până la finalul anului, necesită o mărire a echipei din România cu peste 700 de noi colegi”, mai arată compania.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 157 de restaurante în locaţii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 85 de restaurante în 26 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România şi are o echipă de peste 5.000 de angajaţi.

Sursa foto: Facebook McDonald’s

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Piața Progresul a atras și producătorii români și investitorii străini, iată un mix în beneficiul locuitorilor din zonă.

  2. Toate lucrurile bune se întâmplă în sectorul 4, săptămâna și lucrarea realizată. De-abia aștept să se deschidă și Piața Sudului.

  3. Nu am nici un dubiu ca colegii de mai sus care ridica in slavi sectorul 4 sunt niste postaci de-a lui Baluta. Baieti, fiti oleaca mai inteligenti si nu mai fiti asa de evidenti.

  4. Iată cum o piață dintr-un cartier al sectorului 4 devine și obiectiv economic pentru că reușește să atragă și investitori străini.

  5. Îmi place melanjul reușit la Piața Progresul, care chiar arată ca un mall și care iată, reușește să îmbine produsele românești cu produsele internaționale, atât de căutate, mai ales de tineri.

  6. Mă bucur să văd investiții locale din partea Mc’. Am fost la deschiderea de ieri a Pieței Progresul, mi-a luat ochii!

  7. Deci, din 700 de locuri de muncă oferite în întreaga țară, 50 sunt alocate Mc’-ului din modernizata Piață Progresul? Nu degeaba sectorul 4 e sectorul smart al Bucureștiului. 😉

  8. Excelent, locuri de muncă pentru cetățenii sectorului 4 asigurate în Piața Progresul, felicitări!

  9. MC. Donalds, angajează în permanenta personal(sclavii pe plantație) Ce ne spune noua despre o firma care permanent rulează personal. Ca ie foarte bine?

  10. Si cum verificam noi informatia asta?! Ce e PR-ul asta gratis la moda?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.