G4Media.ro

Mașina viceprimarului Timișoarei a fost vandalizată / Pe caroserie a fost zgâriat…

Sursa foto: Facebook / Cosmin Tabără

Mașina viceprimarului Timișoarei a fost vandalizată / Pe caroserie a fost zgâriat textul ”Fără respect” / ”Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț”

Mașina viceprimarului Timișoarei, Cosmin Tabără (PNL), a fost vandalizată, iar anunțul a fost făcut chiar de către acesta. ”Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara”, a scris el pe pagina de Facebook.

Tabără spune că vandalizarea mașinii are legătură cu activitatea administrativă sau politică a lui.

”Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.

Din păcate, prin modul vostru de a face politică ați transformat sau vreți să transformați Timișoara într-o Americă de Sud, dar nu veți reuși, pentru că Timișoara nu sunteți voi, Timișoara este reprezentată de intelectuali, de 4 universități cu recunoaștere internațională, de medici de renume, de oameni de artă și de cultură recunoscuți în afara granițelor tari, de o clasă de mijloc echilibrată, de școli care an de an șlefuiesc tinere talente”, a anunțat Tabără.

El spune că nu va abdica de la principiile care îi ghidează activitatea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Nu se poate asa ceva! Josnic la ce s-a ajuns! Sigur e gestul din celor de la USR sau celor a lui Robu!

  • Sigur, prostacii PSD dau vina pe useristi pentru orice! Maine o sa spuna pesedistii si ca USR a chemat minerii in 1990 sa-i bata pe bucuresteni!

  • robu e PeNaL ca si vicele

   da poate e vorba de mafia aia de tot si-a luat case in centru, cu sprijnul PNL?

  • @Mihai: Sigur…de fapt atat de sigur ca nici nu mai trebuie sa investigam sau sa probam. Si pacatul originar tot de la USR este. Toate bolile din lume? USR e de vina. Topirea ghetarilor…ati ghicit USR. Noroc ca lupta PSD pentru noi de 30 de ani incoace si se vede, ca altfel nu stiu ce ne faceam.

 2. m…e PNL e de-abia la inceput. le transmit penelacheilor ca asta nu e nici macar 1% din ce urmeaza pentru ei!

 3. Copiii din cartiere, care n-au bani de (ca) tabara scriu cu degetul… Sa-si mai spele asta masina… si gura…

 4. Despre ce principii, lupte, corectitudine etc delirează ăsta?

 5. Postacii PNL că de obicei invadează comentariile. Nicio diferența între mizeriile PSD-iște și pesedeii galbeni. Hoți și de o parte și de cealaltă. Dar prostimea îi votează. Pentru că altfel nu s-ar numi prostime…
  Ps: PNL-iștii și-au pus cei mai buni oameni la conducerea partidului și a țării. Înseamnă că restul peneliștilor sunt cel mult hoți cu diplome.