G4Media.ro

Mărturisire emoționantă a unei românce care a stat 5 ore la coadă,…

Mărturisire emoționantă a unei românce care a stat 5 ore la coadă, dar nu a mai apucat să voteze pentru că a trebuit să meargă la muncă: Pe drum am plâns, și cineva m-a îmbrățișat

Nu toți românii din Diaspora au reușit să voteze. Unii dintre ai au fost nevoiți să părăsească cozile imense, după ore întregi de așteptare, fără să poată vota. Este cazul Irinei Blaj, care și-a spus povestea emoționantă pe contul de facebook.

”Am plecat deprimată de la consulat. După aproape 5 ore nu am reușit să votez și am avut de ales între a rămâne și a merge la job. Spre rușinea mea, am ales job-ul. Pe drum am plâns, și cineva m-a îmbrățișat. Mulțumesc, whoever you are. Și acum plâng la muncă, pentru că deși sunt obișnuită cu nemernicia, nu îmi vine să cred că în Diaspora se repetă cele întâmplate în 2014. Să știți că multă lume nu va vota. Când am plecat, erau oameni care așteptau de la 9 dimineața și încă nu votaseră. Asta e România și sper din tot sufletul ca cei de acasă se mobilizeze, măcar pentru noi cei care am stat în picioare ore întregi fără să votăm”, a scris Irina, care a încercat să voteze la Munchen.

”Prietenul meu și colegul lui au așteptat 4 ore și apoi au plecat la muncă. Nu au avut de ales. Am venit de azi dimineață să votăm și încă n-am reușit. Lumea se uită la noi cu simpatie” a transmis o cititoare G4Media.ro, aflată la Castellon, în Spania.

Aceasta a adăugat că unora dintre cei care așteaptă li s-a făcut rău din cauza căldurii, a deshidratării și a stressului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Niste nemernici: BEC, MAE, Guvernul. O sa rămâneți in istorie, a 2-a oara ca cei care au îngrădit dreptul propriilor cetățeni sa voteze. Jeguri de care sper sa scăpăm cat de curând.

  • Nemernici? Nu. Criminali? Da!!
   Sa prefere sa li se faca rau oamenilor intentionat pentru a descuraja, nu e cu nimic diferit de actele de tortura si crime impotriva umanitatii.

 2. Eu am votat prin corespondenta cand eram in UK in 2016…ca sa fiu sigur ca votez…cand colo…surpriza, psd 60%…

 3. Gunoaie de oameni in gunoaie de institutii.

 4. Atat poate sa ofere coalitia de la guvernare.
  Ce incredere sa am eu in strategia de guvernare, in planuri marete de crestere economica, planuri pe termen mediu sau lung, cand ei nu sunt in stare sa organizeze niste alegeri. Ce poate fi atat de complicat, ce strateg trebuiau sa aduca pentru asta.
  Unde este statul de drept atunci cand se incalca un drept fundamental.
  Nu sunt nici capabili sa organizeze si nici nu ii intereseaza statul de drept.
  Pacat de oamenii care au de suferit din cauza propriului stat si a idiotilor care il conduc la acest moment.

 5. Respect doamnei și tuturor celor care au pierdut o zi din viața lor pentru democrație și libertatea de expresie! Habar nu au autoritățile câți români sunt in diaspora…nu știu cifre,nu știu nevoile oamenilor și nici nu le pasă.Respect tuturor!

 6. Sper sa nu treaca mult, sa putem, noi cei din Romania sa sa-i primim Acasa, sa-i primim cu bratele deschise ca pe niste eroi trecand pe sub Arcul de Triumf ! Povestile, relatarilor unor astfel de cetateni ai Romaniei, ma fac praf !! Ioana , pe tine si toti cei ca tine va iubesc !!

 7. Efectiv îmi este rușina pentru că sunt nevoita sa suport atâta mizerie…. Mă întreb dacă vreodată, criminalii aceștia de la conducerea țării vor avea o mica mustrare de conștiință….Respect Diaspora!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.