G4Media.ro

Marșul pentru Pădurea Hoia / Clujenii vor ieși în stradă, sâmbătă, împotriva…

Sursa foto: Facebook Discover Romania

Marșul pentru Pădurea Hoia / Clujenii vor ieși în stradă, sâmbătă, împotriva distrugerii uneia dintre cele mai cunoscute păduri din zonă

Comunitatea Declic organizează sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Marșul pentru Hoia, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Cluj.

Declic se opune traficului motorizat prin pădurea Hoia-Baciu și propune ca pădurea și pajiștile din apropiere să devină arie naturală protejată. Arealul Hoia-Baciu este unul din ultimele locuri încă puțin atinse de dezvoltări imobiliare, ușor accesibil din Cluj-Napoca, Florești și Baciu.

”Dacă nu se va opri distrugerea sa, locuitorii Clujului vor fi privați de o excelentă posibilitate de recreere, ce nu poate fi înlocuită cu nimic altceva. Acest areal este o oază de natură esențială pentru sănătatea fizică și psihică a cetățenilor”, spun cei de la comunitatea Declic pe pagina lor de Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. C” mon…este nevoie de o schimbare în zona!.. am fost odată după ce am auzit că Pădurea Baciu Hoia ar fi una înfricoșătoare, un loc misterios, bântuit…etc…dar în realitate este un loc uitat de autorități, pe acolo te bântuie mizeria și nepăsarea față de natură!

  2. Cum se intampla astfel de lucruri in Cluj? Pai acolo nu era paradisul romanesc unde totul merge struna, toti se iubesc, toti intorc bani cu lopata, unde traiesc din festival in festival?!