G4Media.ro

Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară / Soția lui, Priscilla Chan, a…

Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară / Soția lui, Priscilla Chan, a născut o fetiță

Marc Zuckerberg (38 de ani) CEO-ul Meta, compania care deține Facebook, și soția sa Priscilla Chan au anunțat nașterea fetiței lor, Aurelia Chan Zuckerberg. Este a treia lor fiică.

Într-o postare pe Instagram, cofondatorul Facebook a postat fotografii ale fetiței la câteva momente după ce s-a născut. Într-o imagine, Zuckerberg este văzut zâmbindu-i Aureliei, în timp ce o alta o arată pe Chan în spital ținând copilul la piept.

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare”, a scris el. Cuplul, care s-a căsătorit în 2012, este deja părinte pentru fiica Maxima „Max”, în vârstă de șapte ani, și August, în vârstă de cinci ani, scrie The Independent.

În septembrie, Zuckerberg a anunțat pe Instagram că el și Chan așteaptă al treilea copil împreună. A postat o fotografie cu el și cu soția sa zâmbind în timp ce își plasa mâna peste burtica ei în creștere: „Multă dragoste. Mă bucur să împărtășesc faptul că Max și August vor avea o nouă surioară anul viitor!”.

Zuckerberg și Chan s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce așteptau la coadă la toaletă la o petrecere la Universitatea Harvard în 2003. Cei doi s-au căsătorit în timpul unei nunți secrete în curtea casei lor din Palo Alto, California.

Invitaților la nuntă li s-a spus că petrecerea a fost pentru a sărbători absolvirea școlii de medicină a lui Chan, unde a studiat pentru a deveni pediatru.

În decembrie 2015, s-a născut primul lor copil, Maxima „Max” Chan Zuckerberg. Ca și acum, Zuckerberg a anunțat nașterea fiicei lor într-o postare pe Facebook. A doua fetiță, August Chan Zuckerberg, s-a născut în august 2017.

Într-un interviu pentru The Times în octombrie 2021, Chan a explicat că ea și Zuckerberg își împart sarcinile parentale, soțul ei fiind responsabil de culcarea copiilor lor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Sa le traiasca !!!! Privirea fetitei….!!!!