G4Media.ro

Marea Britanie pregătește 600 de militari din trupele speciale pentru a fi…

Foto: Armata Marii Britanii - site oficial

Marea Britanie pregătește 600 de militari din trupele speciale pentru a fi trimiși în Ucraina în eventualitatea unui nou conflict cu Rusia

Ministerul Apărării din Mare Britanie a pregătit 600 de militari din trupele speciale pentru a-i trimite urgent în Ucraina în ipoteza unui posibil conflict cu Rusia, transmite Daily Mail. Ziarul britanic citează surse din unitatea specială SAS.

Pregătirea forțelor britanice vine pe fondul tensionării rapide a situației de la granița Ucrainei. Președintele Volodimir Zelinski susține că Rusia ar fi masat 100.000 de militari la frontieră, în timp ce SUA au avertizat Kievul că Rusia ar putea declanșa un nou conflict.

Pe de altă parte, președintele rus Vladimir Putin acuză Occidentul, mai cu seamă NATO, că prin exercițiile militare din Marea Neagră tensionează situația din regiune și vrea să furnizeze Ucrainei armanent. (Foto: Armata Marii Britanii – site oficial)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. 600 ?
  hai ca asta e tare! Cu 600 nu se face primavara !

  Rusu cu chinezu vor face ordine la nivel mondial! Tic-tac tic-tac!

  • Ba e bine. Ukrainenii nu au nevoie de milioane, au deja armata suficient de mare.
   Au nevoie de tehnologie și armament modern dar mai ales au nevoie de solidaritatea lumii civilizate. Asta furnizează cei 600.

  • Pe Putin nu-l mai vrea nimeni, dictatura rusească se clatină. Tic-tac tic-tac!

  • si in 2036 tot pe G4 o sa carai ca nu il mai vrea nimeni pe Putin si o sa iti faca ochii tic-tac-tic-tac hahaha esti sarit rau de pe fix omule

  • si ce or face astia in Polonia?Or omora kurzii aia cre au plecat din tara lor dupa ce le-au fost distruse casele de aceeas britanici impreuna cu amerloci?

 2. Mai ziceau de rusi ca provoaca.

  • Andrei – Logic, deci EXACT.
   Nu că m-aș topi eu dupa rusi.
   Cam toti fac la fel:Isi vad interesul, apoi cauta argumente pentru a se motiva.
   De putine ori reusesc sa dea de ele..
   De naivi dau.
   Cu nemiluita..

 3. Bravo, tovarasi postalachei, ati facut de o juma de covrig. Pana deseara poate faceti si de iaurt, sa nu va stea painea in gat!
  Tot inainte!!!

 4. Astia sunt dintre soldatii care se grabeau sa urce primii in avion,in Afganistan,cand se apropiau talibanii….

  • De paraşutiştii ruşi care au murit de proşti în Belarus, nu spui nimic, moskal infect ce eşti?

 5. Ucraina nu mai e ţara slabă din 2014, armata e modernizată şi are ajutor extern. Putin are impresia că mai poate fura din teritoriul Ucrainei, dar îi va sta în gât.

  • Al cui teritoriu???Bai, tu stii ceva istorie.Care este teritoriul rutenilor?Uite asa vine udmr cu tinutul secuiesc si alte revendicari „istorice”.

  • ba da tu traiesti in lumea ta rau de tot…esti si prost rau..numai tu crezi ca spui esti plecat rau de tot cu capu

 6. Unul din SAS face cat 3 soldati rusi, dar sa nu uitam ca au si rusii trupele lor speciale…

 7. Despre ce razboi cu Ucraina poate fi vorba cand jumatate din Ucraina sint prorusi? Sa trimita englezii si toată armata lor…

 8. Individual un SAS poate face cat 3 soldati rusi, dar la nivel de unitate 600 probabil fac cat 60.000 de mujici…

 9. Biden la Casa Alba: Putin anexeaza Crimeea.

  Trump la Casa Alba: Putin nu misca in front.

  Biden la Casa Alba: ….

 10. Rusu syir foar de ghioaga! Problema e ca Ucraina nu e Afganistan… iar daca lumea libera ofera siport tehnologic ucrainienilor nu le ajunge tot gazul sa il vanda sa acopere costurile unui conflict.

 11. Rusu stie doar de ghioaga! Problema e ca Ucraina nu e Afganistan… iar daca lumea libera ofera suport tehnologic ucrainienilor nu le ajunge tot gazul sa il vanda sa acopere costurile unui conflict.

 12. Pentru Ucraina, Rusia a fost bună cand lua teritorii de la alte națiuni cum ar fi de la romani, polonezi si le dădea Ucrainei pentru a face o Ucraina care nu a fost ca stat decât după 1918,mai mare decât Franta! Acum Rusia nu mai este bună ca si ia teritoriile locuite de rusi înapoi!

 13. Marine sau mai precis MARINOV, esti plecst cu sorcova. Cunosti geopolitica sau mica politica precum te exprimi. Cati arginti primesti pentru dezi formare, mai animalule.