G4Media.ro

Marcel Vela: Lista cu măsuri pentru prima etapă de relaxare va fi…

Marcel Vela: Lista cu măsuri pentru prima etapă de relaxare va fi finalizată, juridic, dezbătută şi apoi aprobată, săptămână următoare

Lista cu măsurile de relaxare propuse pentru data de 15 mai, când va fi ridicată starea de urgență, intră în dezbatere publică – a anunțat duminică seara, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Vela a precizat că oricine doreşte să transmită sugestii pe tema măsurilor propuse, o poate face la adresa propuneri.relaxare@ms.ro, cât şi la anunţul de pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

„La postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenţă şi dezbatere măsurile propuse de către medicii specialişti în epidemiologie şi boli infecţioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observaţii. Vă mulţumesc tuturor şi vă fac următoarele precizări: lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate şi aproba în următoarea săptămână; oricine doreşte să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresă de e-mail, anunţată în postarea de pe site-ul MAI, cât şi la anunţul de pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică: propuneri.relaxare@ms.ro”, a scris Vela pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa Foto: Captura/Marcel Vela (Nadlac)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Este necesară OUG. Este necesară declarația la ieșire din localități. Bucureștiul ar trebui tranzitat mai puțin de cei din alte județe. Câte ore pe zi putem rezista cu masca pe față? Cum faceți cu navetiștii? Cum facem cu aglomerările din birouri?

  2. ii mai pasa cuiva de ce zice vela? s-a descalificat cand a dat liber la primit lumina, superstitia a luat locul judecatii

  3. FANTASTIC! Acum se confirmă ceea ce am bănuit de ceva vreme. Bolnavii cronici si bătrânii au fost luați cu japca si duşi la internare la spitale cu covid neaparat, ei avand cu totul alte afectiuni. Ei nu sunt tratați pentru bolile lor cronice dar primesc o pastilă pe zi pentru covid. Deci un pacient cu cancer sigur moare de covid. Si oare câți pacienți ca acesta au fost si câți vor mai fi. Chiar este halucinant! Aveam banuieli, dar acum se adevereste. Asa au murit mulți bătrâni cu boli cronice fără să se uite la bolile pe care le duc pe picioare, iar ei nu le dau tratamentele pentru bolile pe care le au, dar le dau pastilă unică de covid pe zi. Si așteaptă să moară? Să ne ferească! Asa ceva e strigător la cer.

  4. Asa prin 20 mai vom afla cum ne relaxam din 15 mai. Sa ne traiasca!