G4Media.ro

Marcel Ciolacu spune că exclude USL 2: ”A fost creată fiindcă exista…

Sursa foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu spune că exclude USL 2: ”A fost creată fiindcă exista un duşman, acel duşman se numea Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu, transmite News.ro. Şeful Executivului a subliniat că nu are duşmani în politică, ci doar adversari politici.

”Haideţi să vorbim politic. USL s-a creat fiindcă exista un duşman, acel duşman se numea Traian Băsescu Eu nu am duşmani în politică. Eu am adversari şi colegii mei la fel. Exclud un USL, asta încerc să vă explic, orice alianţă, nu e nimic valabil, nu pot să vă confirm sau să vă infirm, dacă rămâne ceva valabil, nu am decis, vă pot spune despre ceva când am decis, dacă rămâne sau nu valabil, dar de obicei şi apropiaţii mei cunosc, inclusiv adversarii politici, eu când promit ceva şi am stabilit ceva, aşa rămâne”, a afirmat Marcel Ciolacu, sâmbătă la Timişoara.
La fel, la nivel local, preşedintele social-democraţilor a precizat că ar fi de acord cu un proiect local, dar care să fie acceptat de locuitorii din zonă.

„La fel ca la Timiş şi Timişoara, dacă cele două mari partide găsesc nişte personalităţi şi un proiect local important pe care să îl susţină şi pe care nu trebuie să îl accept eu, Paul Stănescu, Soirn Grindeanu ca şi conducere a partidului pe care îl acceptaţi şi dumneavoastră, locuitorii din Timiş şi Timişoara, atunci eu sunt total deschis. Acelaşi lucru vorbim şi de alegerile generale, dar repet, momentan avem”, a completat Ciolacu.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. ha ha ha
  covrigarul bagă manele cu „dujmani” ..

 2. are sens, PNL e deja anexa PEEESEEEDEE, nu e nevoie decat de oficializari de astea pline de importanta inutila

  cat despre dusmani, e clar ca s-a uniformizat hotia , nici PDL nu mai e ce a fost PNL, adica PSD

 3. Primul a fost Boșcodeală .

 4. „USL a fost creată pentru că exista un dușman, el se numea Traian Băsescu. Eu nu am dușmani în politică”.
  Și atunci? Ce dorești a face, stimabile?

 5. USL 2 avem acum… probabil se referă la USL 3.