G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu: Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai vinde nimeni niciun Ardeal. Nu are curaj nimeni să se pună cu România în acest moment

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu,a a firmat, sâmbătă, că, odată ce va începe campania electorală vor fi readuse în discuţie subiecte ca Ardealul şi integritatea teritorială. ”Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai vinde nimeni niciun Ardeal. Nu are curaj nimeni să se pună cu România în acest moment”, a transmis premierul conform News.ro.

”Va veni campania, acum iar o să înceapă cu vândutul Ardealului, cu ruptul teritoriului. Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai vinde nimeni niciun Ardeal. Nu are curaj nimeni să pună cu România în acest moment. Suntem membri ai Uniunii Europene, suntem membri NATO”, a afirmat Ciolacu, sâmbătă, la Tulcea.

Preşedintele PSD a afirmat că ssocial-democraţii trebuie să fie exact ce sunt i oamenii îi vor vota: ”Reamintesc oamenilor politici, d-ale Cioloş (…) că Partidul Social-Democra a dus România în Uniunea Europeană şi la PSD, împreună cu această coaliţie, va duce România în Schengen. Astea sunt adevărurile. Nu trebuie să le furăm discursul populist al extremiştilor, noi trebuie să fim ceea ce suntem, nu trebuie să parăm altceva. Noi trebuie să rămânem aşa cum suntem şi ne vor vota românii”.

Liderul PSD a făcut apel la lucrul în echipă, explicând că doar aşa PSD a putut să-şi revină după ”dezastrul” în care se afla.

”N-am fi reuşit, totuşi, dintr-un dezastru în care ne aflam, să repunem Partidul Social Democrat, social democraţia românească din nou pe harta europeană şi internaţională fără o echipă întreagă la Bucureşti, Numai împreună, o echipă sudată, cu momente bune şi rele între noi, fără ruşinea de a explica lucrurile oamenilor, fără eforturi, fără cheltuieli, fără mită electorală, fără manipulări, fără minciuni. Cu certitudine că vom aduce şi stabilitate politică, dar mai ales vom câştiga alegerile”, a mai afirmat Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. „Partidul Social-Democra a dus România în Uniunea Europeană” dupa ce au promis reforme masive, pentru care au fost pregatite niste legi si pe care apoi nimeni nu le-a mai respectat, au si uitat de ele…
    suntem in ue, inca, pentru ca au inteles cu cine au de-a face…

  2. Nu are curaj să se pună cu România la ce? La corupție? Ce limbaj. Ăsta e limbaj de premier?

  3. Când se enervează e înfiorător. Și bănuiesc că ziariști îl vor provoca din ce în ce mai mult. Au și motive.

  4. comunisti si lichele .buna combinatia .fata lui asta imim aduce aminte de dragnea .alt mafiot

  5. sunteti de o mie de ori mai rai decat (extremistii).cca 6 milioane de romani au emigrat .

  6. Asa a zis si Putin inainte de a invada Ucraina… ca nu ataca pe nimeni si ca e doar un exercitiu. Declaratile astea sunt sa nu alarmeze lumea si sa nu se dezica de voi si de satelitul principal AUR,screat special pentru a va face jocurile la alegeri