G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Nu am luat decizia, în acest moment, de a candida…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu: Nu am luat decizia, în acest moment, de a candida la Cotroceni. Dacă mă decid promit să vin să vă anunț

Liderul PSD, Marcel Ciolacu afirmă că nu a luat nicio decizie privind o candidatură a sa la președinția României.  „Eu Marcel Ciolacu nu am luat decizia în acest moment de a candida la Cotroceni”, a comentat acesta la România TV în emisiune. Pentru că moderatorul a insistat, Ciolacu a adăugat că nu s-a decis încă, dar dacă se decide: ”Promit că vin la dumneavoastră să anunț”.

Premierul a subliniat că se concentrează pe poziția pe care o deține în prezent și pe alegerile electorale care urmează.

”Sunt prim-ministru și trebuie să-mi fac treaba. Să treacă primele alegeri, strângem partidul apoi vedem dacă mai continuăm acest parteneriat (cu PNL – n.red)”, a spus Marce Ciolacu.

El a adăugat că „PSD-ul este cel mai mare partid din România” astfel că va exista în mod cert un candidat și că „a venit momentul ca România să aibă un președinte de stânga”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bagaboanta ar face-o, dar se mai lasa rugata un pic.

  2. Este ultima soluţie pentru el, este şi soluţia de candidat independent comun sau singular, este şi soluţia i/d/i/o/t/u/l/u/i u/t/i/l, este şi soluţia probabilă şi finală de Căcărău.
    Logic frate!😏

  3. Ia candidează tu la funcția de frizer de ouă. Eu te votez.