G4Media.ro

Marcel Ciolacu, întâlnire cu preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei: I-am mulţumit…

Sursa foto: Facebook

Marcel Ciolacu, întâlnire cu preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei: I-am mulţumit astăzi doamnei Meritxell Batet Lamana pentru sprijinul constant al Spaniei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se află joi în Spania, alături de alți social-democrați. El a avut o întâlnit cu preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei, Meritxell Batet Lamana, cu care a discutat despre aderarea României la spaţiul Schengen, precum și despre prezenţa tot mai mare a investitorilor spanioli în ţara noastră.

„I-am mulţumit astăzi doamnei Meritxell Batet Lamana, preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei, pentru sprijinul constant al Spaniei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen. Am salutat, de asemenea, prezenţa tot mai mare a investitorilor spanioli în România, ceea ce confirmă faptul că România a devenit o ţară extrem de atractivă pentru investiţii noi”, a transnis liderul PSD.

El a adăugat că a apreciat acţiunile autorităţilor spaniole pentru integrarea comunităţii româneşti şi a asigurat-o pe Meritxell Batet Lamana „de întreg sprijinul instituţiilor din România în a identifica cele mai bune soluţii pentru românii care şi-au întemeiat familii şi cariere în Spania”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. Ce ați putea face, altceva?
    Politicoşilor!
    Sunteți exact ca naționala României sau Dinamo

  2. Oare in ce limba i-a multumit, sfertodoctul?

  3. NU-I CAM MULT SFERTUL ?
    POZA CU VASLASUL SI PESCARUL LUI dragnetti ?

  4. Boier Ciolakul seamănă foarte bine în toate cu beyul Omar H !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.