G4Media.ro

Marcel Ciolacu, despre retragerea atribuțiilor secretarului de stat PSD din Ministerul Educației:…

Sursa foto: Pixabay

Marcel Ciolacu, despre retragerea atribuțiilor secretarului de stat PSD din Ministerul Educației: Dacă doamna ministru a făcut acest lucru pentru că a spus că are alte păreri în ceea ce priveşte legile ne aflăm în faţa unui fenomen / Eu am trăit înainte de ’89

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni la Parlament, despre retragerea atribuţiilor secretarului de stat PSD Florin Lixandru, că dacă ministrul Ligia Deca a făcut acest lucru pentru că a spus că are alte păreri în ceea ce priveşte legile ne aflăm în faţa unui fenomen, el precizând că a trăit înainte de ’89, transmite News.ro.

Întrebat la Parlament despre decizia ministrului Educaţiei de a-I suspenda atribuţiile secretarului de stat din Ministerul Educaţiei Florin Lixandru, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Vom vedea explicaţiile doamnei ministru. Cum e normal, o să explice în interior”.

”Dacă doamna ministru a făcut acest lucru pentru că domnul Lixandru a spus că are alte păreri în ceea ce priveşte legile ( legile educaţiei, nr) ne aflăm în faţa unui fenomen, părarea mea, eu credeam că e uitat, arată a ceva, eu am trăit înainte de ’89 şi am trait cam ce vârstă aveţi dumneavoastră”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă este o premieră, Ciolacu a spus că ”s-au mai întâmplat modificări de atribuţii, dar nu într-un astfel de context”.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, i-a retras atribuţiile delegate secretarului de stat Florian Lixandru, după ce acesta a criticat public proiectele de legi înaintate de ministru partidelor şi a cerut dezbatere amplă, Lixandru precizând într-o postare pe Facebook că decizia este urmare a unui ”delict de opinie”. El reia afirmaţiile în care prezintă punctul de vedere al PSD referitor la legile educaţiei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Nu esti singurul care a trait inainte de 1989 mai viermus neinsemnat . Tartorul unui partid si a unei ,,coalitii ” de tilhari si mincinosi .

    • cioleaku a trait inainte de ’89 si gandeste ca inainte de ’89. Are ADN de sef de CAP si asta il ajuta mult daca ne gandim intre ce oameni din politica se invarte.

  2. Ce banalități spune ghertoiul de Buzău și cum este el apreciat de presa penalilor! E una de la varan care îl soarbe din priviri!

  3. Lixandru ,un politruc perfect, castiga bani grei la minister de pomana,nu a făcut și nu va face nimic pentru învățământul românesc și pe cel economic este pe cale sa-l îngroape pentru totdeauna.
    Este omul care nu face nimic pentru ca sa nu deranjeze politic și sa rămână in funcțiile grăsuțe.

  4. Chiar acest Ciolacu este un fenomen care vorbeste fara sa se inteleaga ceva. Probabil a fost ceva in capul dansului, dar din cauza masoneriei de Buzau a cifrat mesajul.

  5. Plecatoare de cap si pupatoare de dosuri. L-a lins pe yohha de l-a lustruit, altfel nu ajungea ministru.