G4Media.ro

Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidențiale și candidații PSD care au pierdut aceste…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidențiale și candidații PSD care au pierdut aceste alegeri: ”Nu o să fac greșelile celorlalți/ Nu au luat decizia corectă la momentul potrivit”

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit vineri seară, la România TV, despre candidatura la prezidențiale și ceilalți social-democrați care au pierdut alegerile la cel mai înalt nivel în statul român: ”Nu o să fac greșelile celorlalți (…) Nu au luat decizia corectă la momentul potrivit”, a transmis Ciolacu, făcând referire la scenariul în care și-ar anunța intenția să se înscrie într-o cursă internă.

Ciolacu a ținut să precizeze că fiecare organizație va alege candidatul înscris în cursa internă pe care îl consideră cel mai potrivit pentru prezidențiale, dar discuțiile despre acest tur de alegeri vor începe după europarlamentare.

Întrebat dacă, în cazul în care își va depune dosarul, crede că vor mai fi și alți social-democrați care se vor înscrie în cursa internă de nominalizare a candidatului PSD la prezidențiale, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Sunt ferm convins”

Ciolacu a mai dat asigurări că România va avea un președinte de stânga începând cu anul 2024 și că ”toate soluțiile sunt social-democrate”:

 • ”Nu o să fac greșelile celorlalți candidați. Nu au luat decizia corectă la momentul potrivit. Faptul că nu ai câștigat înseamnă că nu ai luat decizia corectă. Cu certitudine ce vă pot spune este că România va avea un președinte de stânga. Uitați-vă la provocările pe care le avem după criza energetică, pandemie, criza de securitate după războiul din Ucraina. Toate soluțiile sunt social-democrate, toate implicațiile au un fundament social democrat”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri seară, la România TV.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. „Alo, breten Marsel? Mei, arab are o vorbă:”vrabie de deșert mălai visează !”, iar în Roumanie eu aude demukt un alt proverb legat de subiect:”ț1gan când s-a văzut impărat…!”
  Aleikum Salaam!”

 2. Desigur că nu o va face că e în căutare de un id`iot uti`l să îl înlocuiască la prezidenţiale ca să nu îl linşeze al lui dacă ar candida chiar Ciolacu şi ar scoate un scor ruşinos.
  Deci care se sacrifică pentru Ciolacu şi să i-a el loviturile în locul lui Ciolacu?

 3. Nuuuu, tu o să faci alte greșeli.

 4. Evident că nu, fiecare face greșelile lui.

 5. Voi sunteţi conştienţi că ăştia facă acelaşi joc care l-au făcut cu PNL la alegerile trecute şi nu numai.
  No exact acelaşi joc fac cu AUR şi o să se înjure între ei şi de mamă dacă e nevoie, îşi vor da şi capuri în gură dacă e nevoie şi este exact aceeaşi Mărie dar cu alte texte de punctaj în pălăria lor de magicieni cum era PNL toată ziua în gură cu PeeeSeeeDeee. Ăsta e scopul jocului ca PSD să adune o parte de electorat iar celălalt partid să adune cealaltă parte de electorat care nu îl place pe PSD ca la final să se unească iarăşi.

  Măi fraţilor voi nu aţi văzut că de 33 de ani ăştia numai se porcăiesc între ei şi de fiecare dată ajung împreună la putere(păi la cât s-au porcăit cu Vadim credeaţi vreodată că va ajunge Vadim la putere împreună cu PSD, iar dacă vă căutaţi prin memorie vă veţi amintiţi că exact acelaşi circ era în guvernarea de atuncea şi în opoziţie după care Vadim şi PSD au făcut guvernare împreună şi exact la fel se va întâmpla şi cu AUR).

  Concluzia: atâta de tare am regresat ca naţiune încât ne-am întors la băieţii vechi cu metodele lor pe scena politică.