G4Media.ro

Mara Mareș, șefa PNL Tineret, candidat la Camera Deputaților în locul Danielei…

Mara Mareș, șefa PNL Tineret, candidat la Camera Deputaților în locul Danielei Nicolescu

Mara Mareș, șefa PNL Tineret, candidează la Camera Deputaților în locul Danielei Nicolescu, pe locul 8 la Camera Deputaților. Listele din București sunt deschise de Ludovic Orban și Violeta Alexandru la Deputați și Florin Câțu și Sorin Câmpeanu la Senat.

 • ”Sunt onorată să fac parte din echipa PNL Bucuresti, alături de care voi candida pentru un nou mandat de deputat. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi dedica activitatea construcției Noului București și sprijinirii echipei PNL care va moderniza capitala. Le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, președintei PNL București, Violeta Alexandru și celorlalți colegi alături de care candidez și alături de care voi avea șansa să lucrez. După alegerile locale, în care peste 1000 de tineri din Tineretul Național Liberal au obținut mandate de primari, viceprimari, consilieri locali și consilieri județeni, avem acum șansa de a obține câteva mandate de deputat. Generația Altfel este creditată cu încredere atât la nivelul unor județe cât și aici, în capitală, unde tinerii, alături de Nicușor Dan, vor reseta felul în care se face politică și administrație și vor da tonul schimbării nu doar pentru București, ci pentru întreaga Românie”, a anunțat Mara Mareș pe Facebook.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. da, sa nu uitam drepturile „tutelor”
  e preferabil sa pui oameni docili in Parlament. Ridica mana cum se cere. Ce atata SRI, rachete, Constitutie. Frumosul, marketingul are prioritate

  • da, si drepturile mamelor singure cu 3 copii, xerox, pentru alocatia marita

  • femeia si-a cumparat si bacul din Anglia, politica de Dambovita e pentru ea la fel de interesanta ca gablonturile de la Melimelo

 2. iar a platit taticu un loc in parlament ?

 3. Generația altfel e numai pe locul 8?
  Și pentru asta mulțumește cu atâta însuflețire pionierească?

 4. Un nou job.Termini facultatea si iesi deputat, al II mandat presupun!

 5. Să te duci să faci liceul in UK, sa plătești 120 000 lire pe 2 ani la liceul acela de mari fitze și, după toate astea, tu să nu intri in Oxbridge, curat ghinion de neșansă.
  Apoi, te primește Ambasada României la Londra să faci internship fix pe tine, fata lui tăticu’, ăsta da noroc pentru un tânăr de 20 de ani.
  Cunosc tineri din Oxbridge, tineri cu un CV academic impresionant, care au încercat să facă internshipuri in diverse instituții, nici pe dreak n-a interesat potențialul lor.
  Să faci o jumate de curs intr-o vară cu soare la Institutul Diplomatic si să declari in CV că ai vizitat instituții, iarasi
  captivant.
  Ce-i drept, pe lângă EBA, fata asta a lui tăticu’ e din altă dimensiune, tot cu pile si bani, dar cu un rezultat finit categoric mai bun.
  Problema este că tot pilele au adus-o aici, iar zeci de alți tineri români de excepție, cu studii si doctorate in IVY LEAGUE, OXBRIDGE,MIT, Stanford, Berkeley n-au nici o urmă de șansă să intre în interniship la Ambasada Ro din UK ca asta.

 6. Ca se duce in parlament e fix pixu’ oricum sunt multi de umplutura important e ca linia partidului sa fie buna, in rest asta e noua societate romaneasca sa nu fim ipocriti si sa nu recunoastem, foarte multi care au bani peste conditia lor si intr-un timp scurt au devenit concetatenii de care iti e mare scarba in ziua de azi si iti vine sa pleci intr-o tara mai civilizata (multi au plecat deja)

  • Ai dreptate. Dar mai am o completare.
   Pleaca in strainatate oamenii cinstiti si raman acolo. Fata asta daca a facut studiile in Marea Britanie de ce nu a ramas sa se integreze la vreun privat britanic ? ?
   S-a intors aici unde isi poate justifica locul in intalta administratie publica cu o diploma platita scump.
   Exact cum se intorc unii cu prada din vest si isi construiesc palate cu 18 camere.
   Nu ne intereseaza sa belim ochii la diplome , competenta primeaza.

 7. Caz tipic PNL Brăila.
  A cumparat un tatic primar PNL cu 100.000 € un loc de deputat pentru fi-su de 20 de ani derbedeu notoriu .
  Eligibil.
  Clanul Popa din Ciresu Brăila.
  Bătrânul PNL-ist Gavrilă a facut puscărie cca 3 ani pentru delapidare si înșelăciune.
  Feciorul Radu primar PNL in Ciresu ( sat obscur) a devalizat fostul sma, complexele de crestere a animalelor si a terorizat cetățenii sa nu se prezinte la vot ca sa iasă sigur.
  El a finanțat lista PNL , pe surse, pentru ca fiul sau de 20 de ani, un nimic, interlop si scandalagiu notoriu sa candideze deputat

  Se rasucesce in mormânt Marele Brătianu la aceasta propunere a Boboc-ului PNL-ist de Brăila!

 8. Cât a plătit tăticu fostului șomer de lux?????Se vede de la o poștă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.