G4Media.ro

Manifestație în Piaţa Universităţii, sâmbătă, organizată împotriva agresiunii rusești asupra Ucrainei

Manifestație în Piaţa Universităţii, sâmbătă, organizată împotriva agresiunii rusești asupra Ucrainei

Asociația „21 Decembrie 1989” organizează sâmbătă 21 mai 2022, începând cu ora 18.00, în Piaţa Universităţii, un protest autorizat împotriva agresiunii rusești asupra Ucrainei

„Terorismul are conotații militare. Terorismul reprezintă totalitatea actelor intenționate de violență, comise pentru a provoca teamă generalizată inclusiv în atingerea unor scopuri politice. Rușii știu că terorismul este singurul mijloc de a câștiga împotriva rațiuni. Condamnăm ferm actele de terorism ordonate de Vladimir Putin împotriva poporului ucrainean. Terorismul rusesc trebuie oprit acum, transmit organizatorii.

Este a  zecea acțiune de protest în Piaţa Universității care se va finaliza cu marș la Ambasada Federației Ruse.

Manifestația se desfășoară sub sloganul „Afară, afară cu rușii din țară! Afară, afară cu teroriștii ruși de pe pământul sfânt al Ucrainei!”, acțiune pentru care deja și-au anunțat susținerea și participarea Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația „Ioan Bărbuș”, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot, alături de vecinii noștri ucraineni refugiați în țara noastră.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Daca nu vine AUR lipseste circul.
    Oricum slava Ucraina si jos cu orcii.

  2. Daca nu vine Dide, sa nu contati pe mine.
    Se mai tine spirala la Costinesti?

  3. Din grivnele primite puteau sa dea o mica parte la un absolvent de școală generala care sa le spună ca „impotriva ratiuni” se scrie cu doi de i.

  4. „S-a trecut”, bai mwe.

  5. Au fost rezolvate, nea dante. Ca vinovatii n-au fost pedepsiti, aia e altceva, dar de stiut, se stiu: 16-22 armata a tras cu sarg si Secu a infipt pe la spate, dupa care au incinerat victimele, dar degeaba, ca profesionisti cum erau baietii tov geal Vlad Iulian, au umplut-o de sanatate si au provocat revolta de la capitala; dupa 22, tot ei s-au transformat in teroristi ca sa duca marele razboi patriotic de eliberare a teritoriului vremelnic ocupat de inamic – inamicul lor, adica romanii; iar cand si-au dat seama ca au infrant iar, s-au insinuat si au acaparat statul; ce a urmat stim – targu mures, mineriade, fsn, fni, psd, usl, 10 august, aur, ca sa mentionez cateva dintre maretele lor opere.

  6. Indivizi amatori de pierdere de timp.