G4Media.ro

Manifestație împotriva tehnologiei 5G la Berna; mai multe cantoane elvețiene au blocat…

Manifestație împotriva tehnologiei 5G la Berna; mai multe cantoane elvețiene au blocat deja construirea noilor antene

Câteva mii de persoane au manifestat sâmbătă în capitala Elveţiei, Berna, pentru a-şi exprima opoziţia faţă de introducerea tehnologiei 5G în ţara lor, relatează AFP, citată de Agerpres.

”Boicotarea 5G” şi ”Întotdeauna mai rapid, mai înalt, mai departe, în detrimentul omului şi al mediului. Stop 5G” puteau fi citite pe pancartele purtate de manifestanţi, în faţa Parlamentului federal elveţian, pentru a denunţa o tehnologie considerată nocivă pentru sănătate.

”Faptul că astăzi s-au adunat atâtea persoane este un semnal puternic contra introducerii necontrolate a 5G”, a declarat Tamlin Schibler Ulmann, co-preşedinta Frenquencia, asociaţia care a organizat manifestaţia.

După Coreea de Sud, Elveţia este una dintre primele ţări din lume care a adoptat 5G, infrastructură mobilă aflată în centrul unei ample dispute tehnologice între SUA şi China.

Opozanţii din Elveţia faţă de 5G se tem de efectele razelor electromagnetice ale acestei tehnologii. Mai multe cantoane, puse sub presiune de petiţiile online, au îngheţat procedurile pentru construirea de antene, în numele principiului prudenţei, aşa cum s-a întâmplat la Geneva, Vaud, Fribourg şi Neuchâtel.

Federaţia elveţiană a medicilor (FMH) a pledat la rândul său pentru precauţie, explicând că, deşi nu se va dovedi ştiinţific că o creştere a valorilor limită ale razelor actuale nu are niciun impact asupra sănătăţii, ar trebui să se renunţe la sporirea” lor.

Opozanţii încearcă totuşi să lanseze o iniţiativă în vederea convocării unui referendum pe acest subiect. În acest scop, este nevoie de strângerea a cel puţin 100.000 de semnături în 18 luni.

Sursă foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

42 comentarii

 1. „se tem de efectele razelor electromagnetice”.
  Raza electromagnetica inseamna LUMINA care nu este tot una cu unda radio.
  In nomenclator nu exista raza radio…doar daca nu descrie o raza de propagare a undelor radio(ca desfasurare pe suparafata ).

  • în loc de „rază”, citeşte „radiaţie”, este folosit greşit cuvântul; iar unda radio are aceeaşi natură cu lumina, respectiv este radiaţie electromagnetică, doar că are o frcvenţă mult inferioară

  • Ba cam este, cu diferenta ca doar frecventa difera. Lumina (radiatie electromagnetica in spectrul vizibil) si undele radio sant ambele RADIATII ELECTROMAGNETICE. Tampenia asta vehiculata de ignoranti si inculti e poveste veche. Nu am verificat inca stirea cu Elvetia dar din cate stiu eu elvetienii sant educati si au scoala cam toti. Tare ma tem ca e doar un articol al unui imbecil comun care habar nu are fizica. Radiatiile electromagnetice de joasa frecventa, ca spectru NU sant periculoase pt om. Ele sant prezente in tot universul. De ex soarele nostru emite in aceasta frecventa (unde radio) radiatie electromagnetica de 4 miliarde de ani si nu a murit nimeni de ea. Nu mai credeti toate prostiile pe net, mai ales articole nesemnate de cineva autorizat in domeniu.

  • https://www.g4media.ro/manifestatie-impotriva-tehnologiei-5g-la-berna-mai-multe-cantoane-elvetiene-au-blocat-deja-construirea-noilor-antene.html?source=biziday

   Personal Comment la Postarea Userului „torna_fratre” :

   torna_fratre
   21.9.2019 la ora 10:24 pm

   „se tem de efectele razelor electromagnetice”.
   Raza electromagnetica inseamna LUMINA care nu este tot una cu unda radio.
   In nomenclator nu exista raza radio…doar daca nu descrie o raza de propagare a undelor radio(ca desfasurare pe suparafata ).
   ————————————————
   InventikusDeRoumanie

   Răspunsul MEU, freereporter1@gmail.com

   Pentru Completarea „noţiunilor elementare” de PRODUCERE a LUMINII şi NU Numai, ale Concetăţeanului de pe „Planeta INTERNET” care semnează „torna_fratre”:

   Signor „torna_fratre”, PARŢIAL şi APARENT, este CEVA relativ ADEVĂRAT, atât în AFIRMAŢIA dumitale, cât ŞI în MOTIVAŢIA respectivilor PROTESTATARI din Cantoanele ELVEŢIENE!
   Dumneata Afirmi că În Tehnologia 5G se utilizează LUMINĂ şi NU ar EXISTA „Raze (…şi, respectiv…IRADIERE…) de natură RADIO…” !
   Din Motive de „Tinichele Politice”, atât pe Linie PATERNĂ cât şi pe Linie MATERNĂ, venind De Prin Anii 1860 şi PRE-(…aaAAA !…)-LUNGITE în (RADAR-Uni-)FORMĂ CONTINUATĂ şi Permanent ESCALADATĂ (…Nişte Dr. Charcot, Dr. Gh. Marinescu, Her Von CALERGY, Colonel WALTER NIKOLAY, Helena Blavatsky Und Kaiserul WILHELM -…”Skull Head”-Prince din „Hary Poter”…-, Marele ADEPT Român al „Spiritismului şi Vieţii SPIRITUALE din Universurile PARALELE, Simultane, VIRTUALE”, pe nume Bogdan Petriceicu-HAŞDEU, Călugării Tybethani din Echipa „operativă” de 12 Călugări-LAMA din Tybetul NEGRU, de la Mânăstirea/Lamaseria tybethană a „Îngerului MORŢII şi Distrugerii TOTALE a Materiei COSMICE Inteligente, Zeiţa K’Haly”, care, imediat după „Remiza TEMPORARĂ din Meciul DE ŞAH Planetaro-CRIMINAL al Primului Război MONDIAL”, în „numele” IMPUNERII În Europa Post-Belică, apoi, La Nivel PLANETAR, a Ideologiei Indoneziano-Tybethane a „Ash-RA-Am-COMUNISMULUI”, model „Her CALERGY”, IMPUNERE ce Se DOREA a fi FINALIZATĂ, iarăşi, prin Instaurarea unei Struţo-Cămile SOCIALE, desemnată drept „Imperiul ATLANTO-EGYPTEANO-Austro-Ungar PLANETAR”, având ca PRIM „P’Ha RA O’h” pe Her WALTER NIKOLAY , Călugări-LAMA de „Magie NEAGRĂ”, care le fuseseră „arondaţi” (…CU sau FĂRĂ de Voie…), ca „Forţă DE SPRIJIN şi NEUTRALIZARE a Metodelor De APĂRARE Contra Magiei NEGRE, Tybethane, Africane, Australiene şi Braziliene”, Metode DEFENSIVE Promovate, Utilizate şi Propagate INTENSIV de către CĂLUGĂRIMEA Creştină şi Clerul CREŞTIN, atât CATOLIC, dar şi ORTODOX”, aşadar, Cei 12 Călugări-LAMA de la Secta „D’Ungh Poh”, care Le FUSESERĂ „arondaţi”, de către „Prinţul NEGRU din Tybeth”, direct Amiralului CANARIS şi lui HIMLER, precum şi, SEPARAT dar În PARALEL, un Her Mengele – AUSCHWITZ und Birkenau, şi „Epy-GOON-ii săi” , precum şi Mulţi Alţii, aidoma lor, „Ştiu DE CE”, inclusiv, Până În Prezentul CONTINUU, Contemporan !!! ) aşadar, Din MOTIVAŢII de tip „tinichele” POLITICO-Planetare, fiind „Blocat FINANCIAR, Erotico-Sentimentalo-FAMILIAR, etc” să Frecventez şi Să ABSOLV Facultatea de Filologie (…L. Franceză şi L. Engleză…), Facultatea de Electrotehnică, Facultatea de Fizică TEHNOLOGICĂ, Facultatea de MANAGEMENT INDUSTRIAL, Facultatea de DREPT, m-am „Orientat OLTENEŞTE” şi, După Calificări UZINALE, succesive, în Domenii Co-&-Laterale Industriei ELECTROTEHNICE, am „Navigat RAPID prin Vastul Domeniu COMPOZIT al Radio-Amatorismului”, apoi, Am PLONJAT În „Oceanul INVENTICII şi al Invenţiilor” !
   AŞA am ajuns să aflu, Pe FUNDALUL Policrom al AGRESIUNILOR Multiple ANTI-UMANE şi ANTI-Umanoide, despre Utilizări Cu Mai MULTE „tăişuri”, ale Componentelor LUMINII, „Electrono-Fotonii” !
   În PRIMUL Rând, vă rog să REŢINEŢI că NATURA entităţilor ELECTRONI şi a entităţilor FOTONI, este COMUNĂ, datorită Pretinsei „dualităţi”, simultane, „UNDĂ Luminoasă-CORPUSCUL”, a „tandemului” FOTON-Electron !
   (…Amănunte SUPLIMENTARE pot fi lecturate în „Compendiul De Fizică”, în cadrul Capitolelor de „OPTICĂ” şi de „Structura MATERIEI”…)
   În acelaşi timp, datorită Fenomenului UNIVERSAL al FRECĂRII (…amănunte, în Capitolul de „TRIBO-Tehnică”, din „Compendiul de Fizică”…), printre ALTE Interacţiuni cu MEDIUL ÎNCONJURĂTOR al „modeştilor” ELECTRONI, se produc Atât UNDELE de RADIO-Frecvenţă, CONTROLATE, folosite în Transmisiile DE INFORMAŢII prin MEDII DE PROPAGARE Diverse şi DIVERSIFICATE, cât şi TRIBO-Fotoni CALORICI -…”Razele INFRAROŞII”, aferente „Radiaţiilor TERMICE”…-, şi „TRIBO-Fotoni OPTICI, Razele aferente „Radiaţiilor din Universurile PARALELE şi SIMULTANE ale LUMINII Albe -…R, O, G, V, A, I, V, Uv, X-Ray, Gama, etc…-…!
   Cu cât RADIO-Frecvenţa Utilizată în Comunicaţiile WIRE-Less/FĂRĂ Fir, este Mai RIDICATĂ (…2G, 3G, 4G, 5G, nG…), cu Atât Mai VAST este SPECTRUL De Radiaţii OPTO-Electronice „colaterale”, SIMULTANE…
   Dacă „O Mişcare UNIDIRECŢIONAL Dirijată de ELECTRONI -…prin DIODE, Diace, Triace şi Ghiduri ADECVATE de tip CABLURI METALICE sau Masă PLASTICĂ Bună Conducătoare de Electroni…-, se numeşte CURENT Electric”, acelaşi Curent ELECTRIC, „Deplasat CONTROLAT în A PATRA Dimensiune, a TIMPULUI, dă naştere la UNDE Gravitaţionale, de Natură ELECTROMAGNETICĂ, Spiralate ca Filamentul unui BEC Cu Incandescenţă”, cu Toate APLICAŢIILE Practice, Cotidiene, care DERIVĂ din Utilizarea Acestor Cunoştinţe ELEMENTARE, în VARII Domenii, de către Cercetătorii PASIONAŢI, absolvenţi ai Facultăţilor de Fizică TEHNOLOGICĂ, sau de către RADIO-Amatori Constructori ENTUZIAŞTI, în Regim de Auto-Didacţi, de felul Modestului TEHNICIAN Silvic -…pădurar…-, Cetăţean AUSTRIAC, pe nume Viktor Schauerberg, până la PROBA CONTRARIE, deocamdată „creditat” Foarte DISCRET, a fi Primul CREATOR terestru CONTEMPORAN al unui „Generator RUDIMENTAR dar FUNCŢIONAL de UNDE Gravitaţionale”, aplicat, ulterior, între 1932-1949, pentru MANU- &-Facturarea Misterioaselor „Haunebau”/”U.F.O.-Artefacte TERESTRE”, finanţate În Regim de Ultra-TOP-Secret, Fără ŞTIREA Contabililor Cancelariei Reich-ului, DIRECT din Portofelul PERSONAL al „FIULERULUI”, şi prin COTIZAŢII Extrem de DISCRETE ale Marilor INDUSTRIAŞI şi Constructori de ARMAMENT din GERMANIA Interbelică, împreună cu Tehnologia Rachetelor Inter-Continentale, V1 şi V2, de la Baza de la PEENEMUNDE, din păcate, TOATE fiind Aplicate PRIORITAR, DOAR în Domenii DISTRUCTIVE, neglijându-se TOTAL alte Aplicaţii De Largă UTILITATE, din Domeniul Transporturilor Planetare şi Inter-Planetare De BUNURI şi PASAGERI, unde Se Încearcă, TIMID, o Re-Considerare, de-abia În CONTEMPORANEITATE, dar, „Dându-se VINA” pe nişte „ipotetici”, pretinşi, „Exter”-Tereştri, veniţi, „Încă DE ATUNCI”, şi Mai TÂRZIU, În Valuri SUCCESIVE şi PERIODICE, tocmai De Pe A TREIA Planetă, din Systemul Stelar ALDEBARAN, din Constelaţia TAURUS !
   DACĂ, Utilizând Cunoştinţele COMUNE despre TELEPATIE, evident, Ar FI POSIBIL să-şi fi „Implementat ŞI Ei, vastele LOR Cunoştinţe TEHNICO-Ştiinţifice”, în „Stadiul CUNOSCUT al Ştiinţei şi Tehnicii CONTEMPORANE de pe Terzza/Terra”, atunci Ar Fi Fost NORMAL şi Foarte NATURAL şi UTIL, ca Fiecare TERESTRU În Parte şi TOŢI, ÎMPREUNĂ -…Tereştri NATIVI şi Terestro-MUSAFIRI…- să fi ŞTIUT, încă DE LA NAŞTERE, măcar 10% din ceea ce Am AFLAT Eu, un AUTO-Didact, fost Sculer-Matriţer, Operator Utilaje de ElectroEroziune ÎN COORDONATE, şi Operator Utilaje de Găurit şi Frezat În COORDONATE/M.G.C., în Ultimii 48 de ani -…tereştri…-, cu Mari PRIVAŢIUNI, Sacrificii şi Renunţări FORŢATE la Micile SATISFACŢII Personale, precum şi la Viaţa Familială NORMALĂ, cam LA FEL cu TOŢI cei „contaminaţi” de „Syndromul Cunoaşterii CREATOARE şi al INVENTICII”.
   RE-Venind la „Oiţele NEGRE” ale Utilizării INTENSIVE a „Tehnologiilor 5G”, implicând „Frecvenţe Hyper-Ultra-Înalte”, acestea, Prin FRECARE, Ar Fi POSIBIL să Producă, În Mod CO-&-Lateral, mari Cantităţi de Radiaţii ULTRA-Violete, X-Ray/Roengen, Gama, etc, de „genul” celor Produse, ÎN PREZENT, de către Unele Sub-Ansamble constructive ale Imprimantelor XEROX Alb-Negru şi COLOR -…folosind Ultra-Violete…-, sau, de către Unele Sub-Ansamble constructive ale Imprimantelor LASER Alb-Negru, sau/şi COLOR, ori, de către Instalaţiile Foarte COMPLEXE de „Imprimare 3-Dimensională”, etc !
   Prin Efect „În Avalanşă”, în Lichidele din RECIPIENTELE din jurul unor Astfel de Instalaţii sau/şi din jurul Telefoanelor MOBILE 2G, 3G, 4G, nG, dar, ŞI în Lichidele conţinute de către Fiinţele VII, inclusiv UMANE şi Umanoide, apar „ecouri”/INTERFERENŢE, cu Frecvenţe Armonice, MULTIPLU al Frecvenţelor INIŢIALE, care Conduc la DISTRUGEREA Structurii Hyper-FINE a CRYSTALELOR-Molecule de H2O/aka, De APĂ, care Devine Excesiv de ACIDĂ, producând, ÎN AVALANŞĂ, modificări GENERALIZATE ale Proceselor METABOLICE, prin „Efect De DOMINO”, Cu MODIFICĂRI Foarte NEGATIVE ale Procesului de Mito-GENEZĂ, respectiv, de REPLICARE a CELULELOR Vii şi a Structurii Interne a A.D.N.-Mitocondrial, de aici, Rezultând atât Mutaţii GENETICE, Uneori ŞI Relativ POZITIVE, cât şi, MAJORITAR, Mutaţii GENETICE total NEGATIVE şi MUTILANTE -…”chestii” Descrise ARTISTICO-Literar în Piesa DE TEATRU, clasică, a scriitorului Arthur Miller, intitulată „Efectul Razelor GAMA asupra ANEMONELOR”…-, respectivele Mutaţii GENETICE Negative fiind INCOMPATIBILE cu ECHILIBRUL HOMEOSTAZIC = Starea de SĂNĂTATE a Ansamblului COMPLEX al Organismelor Vegetale şi al Organismelor Animale, inclusiv UMANE şi Umanoide !
   La Aceste FENOMENE, inevitabil, se adaugă, SIMULTAN şi CUMULATIV, Generarea INTERNĂ, Auto-ÎNTREŢINUTĂ, de Radio-NUCLIZI, Particule Microscopice GENERATOARE, la rândul lor, de Radiaţii Electromagnetice IONIZANTE, care sunt de Dimensiuni Mult Mai MARI decât „ferestruicile” din Structura INTERNĂ a NEFRONILOR, Tuburile FILTRANTE din Structura RINICHILOR, din Acest MOTIV, Neputând fi ELIMINATE ca Alte Substanţe TOXICE, relativ NORMALE, de natură METABOLICĂ, şi, MEREU Din ACEST Motiv, se produce Un Tablou Profund ALTERAT/Mutilat/Deformat/Modificat ÎN RĂU, al Proceselor METABOLICE COMPLEXE, Inter-Condiţionate RECIPROC, situaţie care, atunci când se Ajunge în Fază TERMINALĂ de INTOXICARE, prezintă „Symptome COMPLEXE” care sunt „etichetate” drept „Boala ACTINICĂ”, sau „Boala de IRADIERE”, oarecum ASEMĂNĂTOARE, dar MULT MAI VIOLENTE, DUREROASE şi DISTRUCTIVE, ca şi Fenomenele consecutive Expunerii PRELUNGITE la Radiaţia SOLARĂ, denumite GENERIC drept „INSOLAŢIE”.
   În REZUMAT, Problema NOASTRĂ, a Cetăţenilor Societăţii MODERNE, Foarte VULNERABILI, dar DORNICI de Noi „GADGET”-uri Opto-Electronice şi Cât Mai WIRE-Less, desigur, NU CONSTĂ în A Lupta „ÎMPOTRIVA” inerentului PROGRES Tehnologic în COMUNICAŢII şi Alte ramuri CO-&-Laterale, ci, În A Ne Manifesta Dorinţa şi VOINŢA Personală „PENTRU” a se Adopta, La Nivel de MASSE Cât Mai Largi, din Toate Clasele SOCIALE ale Planetei Terzza/Terra, precum ŞI În Spaţiul Cosmic PERI-Terestru, ŞI în Continuumul Spaţio-Temporal, INFINIT, un Regim ALIMENTAR pe bază de FRUCTE şi SUCURI NATURALE De Fructe -…preponderent, de MERE, PIERSICI, VIŞINE, CIREŞE, COACĂZE NEGRE, MERIŞOR, AFINE…-, precum ŞI de Ciorbe cu BORŞ din Tărâţe de GRÂU, şi Cu „Oţet de MERE cu MIERE”, TOATE având rolul de a NEUTRALIZA şi Dezintegra în Particule Mai MICI, de Dimensiuni COMPATIBILE cu „ferestruicile” NEFRONILOR din RINICHI, a acelor RADIO-Nuclizi, precum şi, SIMULTAN, Aciditatea EXCESIVĂ a Lichidelor din Corpurile VII, prevenind ÎMBĂTRÂNIREA Precoce, ACCELERATĂ, Prin AUTO-Intoxicare şi EXITUSUL.
   Preventiv, DACĂ nu suferim de „Tendinţe SUICIDALE” (…care Ar PUTEA Fi TRATATE în Diverse MODURI Cât Mai PLĂCUTE, şi ELE, de felul „Sexului MEDICINAL, Reciproc Agreeat, Din DRAGOSTE, cu Partener/Parteneră De Sex OPUS, Informat/ă PRELIMINAR asupra SCOPULUI Dorit, Cu RESPECTAREA Foarte STRICTĂ a Hygienei INTIME şi a unei Alimentaţii ADECVATE”…), ei, BINE, oricât de Multi-Miliardari În Euro sau $-USD, Am PUTEA Să Fim, la Un Moment-DAT, ar fi Foarte şi MULT Mai ÎNŢELEPT să Ne INVESTIM Rezultatele FINANCIARE ale Activităţilor Noastre PROFESIONALE în Alt-CEVA, Diferit, decât în Telefoane, Televizoare şi ALTE Produse Electro-Casnice care INCLUD Sub-Ansamble bazate pe Tehnologii 5G !
   Totuşi, chiar Şi În Această EVENTUALITATE, pentru A Ne REPARA şi PROTEJA Propriile Corpuri Organice COMPLEXE, faţă de INFLUENŢELE Indirecte, CO-&-Laterale, datorate Altor „Semeni Întru RAŢIUNE” (…uneori, Mai Puţin UMANI şi Umanoizi…Tereştri…), aşadar, PREVENTIV, este BINE şi SĂNĂTOS de a ne INVESTI Posibilităţile Financiare ÎN EXCES, în Achiziţionarea şi Consumul DE VOIE, al FRUCTELOR Enumerate MAI SUS, COAPTE NATURAL, Foarte BINE şi SPĂLATE de Nedoritele „CHEM-Trails”, Cu Pregătire TERMICĂ Minimală Spre DELOC, la care, EVIDENT, se poate Adăuga, Alternativ, din Două În Două ZILE, ca APERITIV, o SALATĂ „Cu DE TOATE”, de ROŞII, CASTRAVEŢI, Ardei CAPIA, GOGOŞARI, cu Ulei De Floarea Soarelui, De SOYA, De Măsline, De DOVLEAC, De PALMIER, Foarte Puţină Sare De Bucătărie sau, După POSIBILITĂŢI, O Lingură CU VÂRF, de Caşcaval RAS, 1-8 LINGURI de „Oţet de MERE cu MIERE”, MĂRAR, PĂTRUNJEL, Puţin LEUŞTEAN, SCHINDUF, SUSAN, Chimen, GHIMBIR, Anason, FENICUL, PIPER, Paprika ungurească, sau CIUŞCĂ bulgărească -…după Preferinţele PERSONALE ale Fiecăruia…-, TURMERIC Pudră !
   În Fiecare Zi de JOI a săptămânii, când „Meridianul -…imaginar…- al FICATULUI este La MAXIMUM de Activitate” -…conform Medicinei Alternative, CHINEZE…-, Ne Este De MARE AJUTOR consumul Unui Borcan de COMPOT De VIŞINE -…eu, personal, PREFER pe cel PREPARAT şi COMERCIALIZAT de firma OLYMPIA, varianta FĂRĂ Sâmburi…-, cu 1-2 Felii de „Pâine Cu CARTOFI”, de la „VEL PITAR” din Drăgăşani, sau „Pâinea Lui MANOLE”, de la BRĂILA, sau „Pâinea Cu Cartofi” de Tg Mureş, comercializată la „Căsuţele De Lemn” de pe Platforma Exterioară a Pieţei BUCUR-Obor, acest „Regim alimentar Minimal, DE POST”, putând fi REPETAT ŞI în Zilele de SÂMBĂTĂ, când Funcţioneză LA MAXIMUM, aşa-zisul Plex TIROIDIAN !
   Aşadar, precum în Cântecelul de la Emisiunea „Itsy-Bitsy”, Pentru CEI MICI, a Radio-Difuziunii Române, Cântecel Simpatic intitulat „Nu Mi-e FRICĂ de Bau-Bau”, este EVIDENT că NU Este CAZUL şi NE-Cazul Să Ne SPERIEM de Progresul TEHNIC şi CONTEMPORAN, reprezentat de Introducerea Tehnologiilor de Tip „5-G” !
   EVIDENT, aşa cum, RESPECTÂND STRICT, măsurile De Precauţie MINIMALE, indicate de Fiecare Fabricant de Unelte ELECTRO-Casnice, am ADOPTAT de ZECI DE ANI, Cu Mare ENTUZIASM „Deja Îmbătrânitele MORAL”, aşa-zise „Cuptoare Cu MICRO-Unde” şi (…ÎNCĂ…) NU Am Ajuns Să Ne Teleportăm FĂRĂ VOIA NASTRĂ, tocmai prin Epoca unui Faraon „TUTMES Cel Mare”, pe Şantierul De CONSTRUCŢIE al Marii Py-RA-Mythe de la GYZEH, precum Bieţii Marinari-COBAY Involuntari, de pe „U.S.S. ELDRIDGE”, în Noiembrie 1941, în cadrul „inexistentului” INCIDENT-Experiment „PHILADELPHIA 1, 2, 3”, urmat, IMEDIAT după A Doua Conflagraţie PLANETARĂ, Terestră şi Mai PUŢIN Terestră, de „Experimentele MONTAWK” 1948-2008, etc, DACĂ Ne INFORMĂM Corespunzător şi Respectăm Regulamentul DE PROTECŢIE, aferent, PLUS Alimentaţia „De-Ionizantă”, menţionată În Rândurile ANTERIOARE, evident că NU TREBUIE Să „Ne Fie FRICĂ de BAU-BAU”, pardon, „De Tehnologia 5G” !
   Vă urez POFTĂ BUNĂ la Alimentaţia DEIONIZANTĂ „Anti-5G” !

   Cu deosebită consideraţie pentru Toţi Cititorii acestei Postări PERSONALE,
   freereporter1@gmail.com

   http://www.ufomutusliber.orgfree.com
   http://www.scifitantratotem.blogspot.com
   http://www.ufopapparazzi.blogspot.com
   http://www.romaniandreams.store.ro/Moment3.html
   etc !

 2. Vizitati canalul domnului profesor Cristian Presura ca sa aflati ce si cum. 🙂

  • Asa este. In plus asociatia medicilor din Elvetia sunt prosti in grup.
   Asa se spunea si despre tigarile electronice ca sunt safe… de fapt nu erau suficiente studii, fix ca acum.

  • „Prosti in grup” sunt, de fapt, cei care nu știu să citească și care n-au înțeles ce-a spus „asociația medicilor din Elveția” motiv pentru care împrăștie tot felul de tâmpenii, inclusiv despre tigarile electronice. Asta e misiunea trolilor, să bage lumea în sperieți, ca să distragă atenția de la infracțiuni, abuzuri, nedreptăți.

 3. In realitate cine are nevoie te tehnologia 5G? Companiile telefonice ca sa cistige mai mult, guvernele ca sa ne supravegheze fara pauza si niste entuziasti ai tehnologiei.
  Marea masa de oameni nu au nevoie de frigidere si aragaze cenectate la internet si nici masini fara sofer ca sa te omoare un hacker sau sa scape serviciile secrete de oamenii incomozi cind vor ele, provocind accidente.
  Azi-miine nu mai poti face o omleta daca nu te loghezi cu aragazul electric undeva pe internet.
  Controlul la distanta inseamna in primul rind controlul asupra maselor. Vor sti tot timpul unde suntem, ce facem, cu cine ne intilnim, ce mancam, ce vorbim. Traim ultimii ani de libertate. „Ei” au nevoie de 5G in primul rind, nu neaparat noi.

  • Vand ieftin casti din folie de aluminiu. Protejeaza capul in potriva radiatilor, in potriva device-urilor de citit ganduri, in potriva reptilienilor si extraterestrilor. 2 casti puse una peste alta, te protejeaza si in potriva celor din illuminati.

  • Da. Cred ca pot trai fara frigider conectat la mobil. Si fara film descarcat in 10 secunde. 5G ul este o joaca nebuna cu sanatatea noastra, in numele progresului cu orice pret. La urma urmei, tb transmisa mai multa ENERGIE…cum sa scapi neiradiat?

  • Asa e boss, in Rromania nu cred ca avem nevoie nici de frigider si aragaz in general. De fapt noua nu ne plac nici pasta de dinti si sapunul… Ce frumoasa si e buda din fundu’ curtii!! Sa stii ca nu te obliga nimeni sa-ti conectezi toate tarhaturile la internet, nici sa foloesti 5G. Cat despre habarnistii care se leaga cu lantzurile de asfalt sa nu se construiasca 5G, nu pot sa constat decat ca prostia nu are limite, nici macar in Elvetia!!

  • Dreptate, aveți. În viața asta, depinde doar de care parte te găseşti. O dai, sau o primeşti…

  • @Transalpinarum, Tu o sa fi printre primii care o sa aibe cip in cap pentru telecomandare si cod de bare pe frunte pentru identificare ca iti e greu sa porti portofel cu carduri.
   Tehnologia poate aduce si avantaje insa experienta ne arata ca omul foloseste descoperirile si pentru distrugere. Bombe nucleare, bacteriologice, soldati mutanti (genetic), arme ce provoaca cutremure si modifica clima (HAARP), disparitia libertatii printr-o supraveghere totala, drone de atac etc etc. Mai rau decit astea, Stephen Hawking, dar nu numai, spunea ca principala amenintare pentru omenire va fi inteligenta artificiala.
   Din pacate tehnologia avanseaza mai repede decit constiinta umana.

  • Cu voia voastra/ noastra sau fără voia voastra /noastra este trendul tehnologiei și ca sa înțelegeți că am dreptate priviți in istorie cati oameni au fost torturați și sacrificați de guverne, religie, societate pentru a stopa evoluția tehnologiei. NU MAI PUTEM FUNCTIONA FARA TEHNOLOGIE AVANSATA. Va intreb cum ar arăta lumea dacă am rămâne fără internet 8 ore?

  • Nu inteleg ce treaba au acele lucruri cu 5G? Electrocasnicele nu se conecteaza prin 5G sau 4G la Internet. Le conectezi prin router-ul wifi din casa in care bagi un cablu de la operatorul tau de internet. Nici masinile care se conduc singure nu au nevoie de 5G. Isi descarca traseul sau isi face update foarte usor si cu 4G, iar restul procesarii se face local pe masina.

 4. Ce pot face oamenii se rezuma la a NU cumpara terminale compatibile cu 5G, cea ce ma indoiesc ca o sa se intample…

 5. Constat cu satisfacție, că elvețienii nu sunt de acord cu mult trâmbițata tehnologie 5G. Or ști ei ce-or ști , nu credeți ?. Noi românii acceptăm orice în numele ,,științei”. O fi bine, o fi rău, nu contează !. Ce rost are să gândim ?. Oricum nu prea o facem. O fac alții pentru noi, dar în beneficiul lor. Și dacă cineva ne spune adevărul adevărat, sărim la el cu ,,pietre”
  numai așa de-a fi Gică Contra. Cum domn’e să te opui în fața ,,evoluției” ?. Spunea cineva mai sus , (respect) că 5G nu ne trebuie nouă, ci ,,lor”. Mare adevăr !. Păcat că ne-am obișnuit (chiar adaptat) în postura de cobai. O să fie rău de noi. Când o să ne trezim din amorțeală, va fi deja prea târziu.

 6. Sunt multi prosti in Elvetia, ca si in Romania.

  „Ce ne trebuie sa mearga lucrurile mai bine? Lasa sa ramanem la motorul cu abur!”

  • Chirurgi care vor opera de la distanta, masini autonome construite tocmai pt a preveni eroarea umana, si a reduce nr de accidente, interconectarea va aduce progres in cercetare. E buna tehnologia cand ai alarme in casa si vezi ce face bona copilului, sau cand vezi ca iti intra hotul in casa in timp ce tu ești plecat in concediu, sau cand poti controla de la distanta comanda de oprire a gazului, apei, curentul electric. Crezi ca aia care fac studii si zic ca 5G va ajuta dezvoltarea economiei, stiintei si a medicinii, sunt prosti ? Nu e numai despre a iti vedea castravete din frigider

  • @Aveti ce votati, Poate nu ai mai fost prin Elvetia demult. Nu sunt la nivelul motorului cu aburi. Le merge atit de bine ca nu simt nevoia „sa mearga lucrurile mai bine”. Iar daca vor vrea mai bine probabil ca vor face altceva decit sa introduca 5G. Chiar si cu 4G care creste de la an la an se pot face multe, 4G inca nu si-a atins limita.

   @Teo, Si acum exista aplicatii pe telefon ca sa-ti vezi bona daca ai in casa camere conectate la internet. Si acum sunt destule locuri supravegheate cu alarme si camere cind nu esti acasa. Eventual conectate la o firma de paza. Nu ai nevoie de 5G ca sa-ti faci toate imbunatatirile astea daca le doresti.

  • Nu e nevoie, mai ales la borcan, e suficient formolul. Cum n-a fost nevoie nici de 4G, și 2G-ul era nociv la vremea lui, nici de telefon in general, nici de curentul eletric, nici măcar de roată sau de foc. De fapt, pe troglodiți chiar nu-i oprește nimeni să se bage sub pământ problema e cu cei care vor ca toată lumea să stea sub pământ.

 7. Mare mafie si in domeniul asta. Este clar ca tehnologia 5G este extrem de daunatoare dar banul si interesele creeaza o presiune enorma asupra mijloacelor media. Cate articole de felul asta ati citit? Pana si asta este scris cu batista pe tambal.

  • E „clar” ? Ce argumente ai ca e daunator sanatatii 5G-ul? Sau vb doar asa….

  • Nu este clar ca tehnologia 5G e daunatoare, dar oamenii sunt prosti si cred toate minciunile scornite de Sputnik.

 8. Pamflet
  Tehnologia poate fi si buna dar si periculoasa. Conteaza in mana cui se afla.
  Daca toata avere ta e intr-un cont bancar pe un card, si cad bagi cardul iti arata ca e gol, ce faci?
  Evident, dai banca in judecata. Evident daca mai poti face rost de bani de undeva pentru judecata. Si apoi in vreo 200 de ani, s-ar putea sa castigi

  • Bancile au furat de la cetateni miliarde. De sute de ori mai mult decit toti hotii de buzunare si apargatorii de case la un loc. Insa ni se spune, ba chiar ne obliga atatul, sa pastram banii in banci ca asa e mai sigur.

  • Băncile hoațe și multinaționalele hrăpărețe. Știm. Și sorosistii progresiști care „fura de la cetățeni”. Mafia nu. Banii trebuie ” ținuți ” la cei aflați în afara legii, care comit abuzuri, se folosesc de oameni și care extrag resursele societății în folosul propriu și al partenerilor de combinații. De ce la bancă, să fie transparent, audiabil și nu la cămătari, interlopi sau oriunde are mafia ventuzele puse.

 9. Toți cei care laudă beneficiile tehnologiei 5G, evită elegant și categoric să spună și despre efectele negative ale acesteia. Sunt plătiți să spună doar ce li se ordonă, și nimic mai mult. O să avem viteză la internet, de-o să dea pe-afară, așa pe placul naivilor. Dar din păcate acesta este singurul avantaj, urmat de multe alte dezavantaje pentru omenire. Elvețienii nu sunt proști așa cum insinuează unii, ci deștepți. De-aici și invidia. Deh, diferență de gândire și de informare, lucru la care noi nu excelăm. Poate vom învăța de la elvețieni.

  • Unii elvetieni sint prosti, altii sint destepti. In fiecare natie „ratia” de prosti e cam 10-15%. Dar asta nu e tot, mai sint si ignorantii care „stiu ei mai bine”, iar procentul astora variaza mai larg. In Romania peste 40% din populatie se incadreaza in categoria asta, sint date statistice.
   Cit despre efectele negative, daca le stiti, dati-le-n vileag, nu va fie frica!
   Altfel raze electromagnetice, radiatii, brrrr, ce de pericole! Dac-ar sti unii ca Pamintul se invirte in jurul Soarelui si ca ei se scalda in radiatie electromagnetica de dimineata pina seara ar da fuga sa-si cumpere casti din folie de aluminiu de la Hendrix.

 10. Elvetienii protesteaza tocmai ptr ca sunt cea mai liberala, democratica si responsabila țara din Europa. Prea mult e prea mult, iar ei au curajul sa o spuna. Lumea viitorului va fi o lume trista, dragilor…asa interconectata si autonomă cum ne place noua sa credem.

  • Habar n-ai. Elvețienii sunt printre cei mai naționaliști oameni de pe planetă, se uită strâmb la orice om din altă țară care nu e Elveția, sunt mândri până la nebunie că sunt elvețieni, sunt proști de bubuie că stau acolo plătiți pe nimic (fiindcă preturile în Elveția sunt incredibil de mari față de venituri) și, mai mult, se mândresc cu realizările șefilor lor! Elvețienii sunt bucuroși să lucreze pe nimic la o mare firmă de asigurări sau o mare bancă când, de fapt, „mare” e numai profitul a 5 oameni din bancă iar restul sunt sclavi pe plantație.

 11. Nu, Vlaicu, au gresit (vezi, gresesc si ei) oamenii de stiinta. Nu inteligenta artificiala va distruge omenirea, ci opusul ei, prostia naturala ! 5G, ca si 4G sau 3G, nu are de-a face cu radiatiile. Nu iti poti face radioscopie cu „razele” 5G (nu exista asa ceva, le zicem asa ca sa scurtam si sa simplificam dezbaterea, e vorba de frecvente utilizate de noua tehnoligie, folosite si pina acum, ba chiar la puteri mai mare, dar despre care nu stii, asa ca… nu exista), asa cum nu iti poti face nici cu lumina de la soare sau de la bec, ori cu statiile radio care iti transmit muzica, stiri sau telecomunicatii direct sau via satelit. Poate scotocim un pic la radacina intereselor celor car nu vor ca tehnologia sa se dezvolte.

 12. Toti cei care nu cititi o carte dar va dati cu parerea despre o tehnologie pe care nu o intelegeti sunt niste prosti marca Veorika. Duceti-va de cititi Libertatea sau vreun ziar bisericesc ca nu va duce capul nici pana la paine. @florin zice ok ce zice – bine ca atunci cand stati la mare pe plaja si spargeti seminte nu va faceti griji ca razele solare va pot dauna

  • Nu iti faci griji pentru razele solare numai daca esti prost. Razele solare nu sunt nocive in sine. Numai supradoza e nociva. Daca te expui prea mult si mai ales la numite ore razele solare devin nocive. E la fel si cu 5G. Nu radiatia tehnologiei 5G e periculoasa pentru sanatate ci supradoza. Tehnologia 5G implica cresterea puterii de emisie de multe ori fata de tehnologia 4G. Cei mai sensibili vor dezvolta cancere in timp sau impotenta daca ti telefonul in buzunar linga scula. Unii chiar si cu 4G au dureri de cap daca vorbesc prea mult la telefon. Iar in functie de ocupatie uneori esti obligat sa vorbesti mult.
   Pe linga aspectul sanatatii mai exista pericolul controlului excesiv al populatiei despre care am scris deja.

  • @Vlaicu ai pregatire in domeniu de iti dai cu parerea sau doar ai cautat pe Goagle? Interesul USA vs China vs Europa pentru licentele 5G este imens, ultima data USA a pierdut in fata Chinei lupta 4G.. ( se face mult lobby pentru stiri de genul cum ca tara X refuza sa implementeze tehnologia Y )
   Legat de problema cu undele radio ca sunt la frecvente mai mari, te inseli..nu iti imagina ca o sa ai o antenta de ~200Ghz in orase montata deasupra unei terase.

   Mi se pare ca sunt atat de multe stiri fake legate de subiectul asta si oameni care citesc doar titlul si isi dau cu pareara fara sa discute cu specialisti sau sa citeasca putin ..Se intampla fix cum a fost si cu vaccinul si multe alte cazuri cand tehnologiile au fost oprite din cauza unora care vor sa traiasca ca in evul mediu.
   Pe de alta parte, vreti sa va simtiti in siguranta(fara hoti, fara smecheri in trafic, fara cazuri gen Caracal etc) dar nu sunteti de acord cu proiecte „bigBrother” de exemplu.. sau cu evolutia..
   P.S. Gandeste-te cat de tare o sa fie tehnologia 5G pentru „Dany” care o sa poata transmite in toata tara pildele lui, poate chiar isi monteaza pe coif o antena 5G ca bebele sa poata vedea Trinitas 4K.

 13. Nu e chiar asa, Vlaicu. Puterile vor fi mai mici, celulele mai dese. Iar vorbitul la telefon face sa te doara capul din alte motive, nu din cauza radiofecventei care poarta semnalul util. La fel ca si ameteala care te poate lua daca stai prea mult la calculator. Iti obosesc ochii, muschii lor, nu te radiaza monitorul. Controlul populatiei ? Care ar fi diferenta fata dde acum, sa zicem ? Eu cred ca n-ar strica sa interzicem si televiziunea, uite ce manipulari se fac prin intermediul televizorului.
  P.S. Ma repet, am mai intrebat (nu fix pe articolul asta)despre emisia statiilor radar nu se discuta deloc ? E doar una din sursele de radiofrecventa de lungime de unda mica si inca de putere, nu gluma, ca in telefonie. Dau astia cu impulsuri babane in noi, zi lumina, pe frecvente similare telefoniei, doar ca nu stie lumea despre asta, asa ca nu se isterizeaza nimeni. Ca sa nu mai vorbesc de o gramada de indivizi pe care ii cunosc si care au lucrat o viata la statiile radio-tv din munti sau de jos, de la ses, care isi maninca de multa vreme pensia, desi au fost „radiati” cu puteri mari si pe multiple frecvente, unul nu a murit inainte de vreme si nu a dezvoltat vreun cancer. Dar nici despre asta nu vorbeste nimeni, pentru ca nu se stie si nu asta e interesul. Interesul e isterizarea, nu linistirea publicului.

 14. Pentru a se obtine rate de transfer mai bune poate fi imbunatatita fie sensibilitatea receptorului sau factorul de zgomot fie se poate creste puterea semnalului. La 5G cred ca sunt folosite ambele metode, se face uz de multilplexarea spatiala de ordine superioare si/sau beamforming ceea ce duce la densitati spectrale de putere mult mai mari decat la tehnologiile precedente. La fel ca otravurile, ceea ce poate face undele periculoase este cantitatea, daca se adauga benzi noi de frecventa pentru 5G pe langa cele existente de 2G,3G si 4G fara sa fie decomisionate tehnologiile vechi poate fi daunator. Un alt lucru care trebuie luat in calcul este acela ca 5G prevede folosirea benzilor de pana in 5GHz(lucru comun in prezent) dar si a benzilor de peste 20GHz. Referitor la interese, pe primul loc este China pentru simplul motiv ca piata globala 5G este estimata la 300 miliarde de dolari pana in 2025 iar acesti bani pot fi luati cu usurinta fara sa se investeasca foarte mult in cercetare, dezvoltare sau fabricare. Pe de alta parte, posibilitatea de a implementa tehnici de spionaj in softurile elementelor de retea core sau acces, in conditiile unui monopol al marcilor chinezesti ar da Chinei un avantaj enorm in cursa de dominare a economiei mondiale in care este angajata China in prezent.

  • Pe lângă ,,beneficiile nete” pe care le oferă tehnologia 5 G, adevăratele motive pentru care se implementează, nu sunt dezvăluite opiniei publice din motive bine întemeiate (pentru EI).
   O să fim urmăriți și spionați, și-n gaură de șarpe, plus că aceste unde buclucașe pot fi controlate și manipulate de mințile diabolice, pentru a face rău anumitor persoane incomode sistemului. Și când te gândești că omul ca să trăiască, are nevoie doar de câteva lucruri primare: hrană, apă, aer , obiecte vestimentare și căldură (unde este cazul).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.