G4Media.ro

Mama lui Navalnîi îi cere lui Putin să îi predea „fără întârziere”…

Captura X

Mama lui Navalnîi îi cere lui Putin să îi predea „fără întârziere” trupul fiului său, “pentru a-l putea îngropa în mod uman”

Mama lui Alexei Navalnîi i-a cerut președintelui Vladimir Putin să îi predea „fără întârziere” trupul fiului ei, într-o înregistrare video publicată marți, în condițiile în care echipa liderului opoziției acuză autoritățile că i-au ascuns rămășițele pământești pentru a acoperi „asasinarea” acestuia, potrivit agenției AFP.

„Fac apel la tine, Vladimir Putin, soluția la această problemă depinde doar de tine. Vă rog să mă lăsați să-mi văd în sfârșit fiul. Cer ca trupul lui Alexei să fie returnat fără întârziere pentru a-l putea îngropa în mod uman”, a declarat Liudmila Navalnaia, filmată nu departe de colonia penală din Arctica rusă unde fiul ei a fost închis și a murit pe 16 februarie.

 

În urmă cu o zi, purtătorul de cuvând al lui Navalnîi a declarat că trupul neînsuflețit al opozantului decedat în închisoare va fi eliberat abia peste încă 14 zile.

„Anchetatorii le-au spus avocaților și mamei lui Alexei că nu vor elibera cadavrul”, a declarat Kira Yarmysh la X.

„Un fel de «examinare chimică» va fi efectuată asupra lui timp de încă 14 zile”, a adăugat ea.

Acest lucru vine după ce soția lui Navalnîi a afirmat că acesta a fost otrăvit cu Noviciok, acuzând autoritățile ruse că i-au ascuns corpul în timp ce așteaptă ca urmele agentului neurotoxic să dispară.

Mama sa și avocatul său au negat până acum că i-ar fi văzut cadavrul.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu poți cere îndurare de la o „STÂNCĂ”. Stânca nu are suflet. O mamă rănită va rămâne cu sufletul mâhnit fără a putea măcar îngropa creștinește puiul.
    Iar noi, ce facem? Ne întoarcem (bucuroși?) la partid unic și la tătuc.