G4Media.ro

Majoritatea clienţilor afectaţi de condiţiile meteo în judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi…

Sursa foto: Pixabay

Majoritatea clienţilor afectaţi de condiţiile meteo în judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş,realimentaţi cu energie electrică / ”Intervenţiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de necesitatea îndepărtării crengilor şi a copacilor rupţi”

Cea mai mare parte a clienţilor afectaţi de condiţiile meteo severe în judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş au fost realimentaţi cu energie electrică, a anunţat duminică E-Distribuţie Banat, anunță Agerpres.

Clienţii au fost realimentaţi cu energie electrică după intervenţiile echipelor E-Distribuţie Banat din teren din timpul nopţii, precum şi ca urmare a manevrelor de la distanţă efectuate prin sistemul Telecontrol al instalaţiilor electrice de distribuţie.

„Echipele de teren ale E-Distribuţie Banat continuă să intervină pentru remedierea tuturor avariilor în cel mai scurt timp posibil. Intervenţiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de necesitatea îndepărtării crengilor şi a copacilor rupţi. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuţie. Recomandăm consumatorilor afectaţi să ne contacteze la TelVerde Banat 0800.070.444 (număr apelabil gratuit) pentru a semnala deranjamentele”, se spune în comunicatul companiei.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...