G4Media.ro

Maia Sandu: Împreună cu stagiarii de la Președinție, am fost în drumeție…

Sursa Foto: Facebook/ Maia Sandu

Maia Sandu: Împreună cu stagiarii de la Președinție, am fost în drumeție la Orheiul Vechi. Am mers pe jos, pe stânci și prin pădure, de la Butuceni până la Furceni

Președintele Moldovei, Maia Sandu, a postat pe contul de Facebook o serie de imagini dintr-o drumeție, care o înfățișează în ținută lejeră alături de o serie de tineri despre care spune că sunt stagiari la Președinție.

”Astăzi, împreună cu stagiarii de la Președinție, am fost în drumeție la Orheiul Vechi. Am mers pe jos, pe stânci și prin pădure, de la Butuceni până la Furceni. De-a lungul traseului, ne-am bucurat de priveliștea unică pe care ne-o oferă regiunea. A fost o zi frumoasă, iar la despărțire am convenit să repetăm această experiență”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu pare o împătimită a ieșirilor în natură, în trecut postând imagini inclusiv din timpul unor drumeții efectuate la munte în România.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Eu zic sa bage niste golf sa arate cine e sef de tara.

  2. Nu vad SPP-ul …

  3. Congrats .. 😂😂😂😂 Iohannis s a smecherie,se plimbã incognito nowadays 🤡

  4. smecherit

  5. SPP basarabean nu este așa vizibil ca cel românesc .Chestie de educație .Nu a lor ci a celor care sunt păziți .Harvard Versus “ghinion”.Din păcate noi suntem la mijloc.