G4Media.ro

Maia Sandu, după întâlnirea cu Florin Cîțu: Subiectul principal al discuției a…

Maia Sandu, după întâlnirea cu Florin Cîțu: Subiectul principal al discuției a fost modul în care România ne poate ajuta să avem acces mai rapid la vaccinul anti-Covid-19

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat miercuri, câteva ore, la București, în drum spre Paris, și a avut o scurtă întrevedere cu prim-ministrul României, Florin Cîțu.

„I-am mulțumit domnului Cîțu pentru deschiderea și bunăvoința cu care Guvernul României sprijină Republica Moldova, mai ales în aceste vremuri grele pentru toți”, a scris Maia Sandu pe contul personal de facebook.

Subiectul principal al discuției a fost modul în care România poate ajuta Moldova să aibă acces mai rapid la vaccinul anti-Covid-19.

„Premierul Cîțu ne-a asigurat că sunt analizate toate pârghiile posibile în acest sens, stoparea pandemiei fiind un subiect de securitate nu doar națională, ci și europeană. Prim-ministrul Florin Cîțu m-a informat, totodată, că într-un timp foarte scurt Guvernul României va transmite Republicii Moldova și alte ajutoare”, a transmis Maia Sandu.

„De asemenea, am vorbit despre inițiativele abordate în cadrul vizitei Președintelui României, Klaus Iohannis, la Chișinău, astfel încât să intensificăm colaborarea la nivel guvernamental. Printre proiectele prioritare pentru cooperarea bilaterală am enumerat conexiunea energetică cu România, funcționalitatea Gazoductului Iași-Chișinău, precum și construcția podului de la Ungheni. Domnul Florin Cîțu m-a asigurat că România va depune toate eforturile pentru a sprijini în continuare Republica Moldova, atât în relațiile bilaterale, cât și la nivelul Uniunii Europene, promovând agenda europeană a țării noastre și interesele cetățenilor”, a mai informat Maia Sandu.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. sa vina la sedinta toate asseturile scolii CIA „de economie”

  • când ț-o fi pre` frig la Масква poți cere azil politic la noi, că sântem oameni prietenoși (noi).

 2. Ca intotdeauna Romania contribuie si Moldova o injura.

  Din tigani si jegosi nu ne scot dar pasapoartele is bune si de furat, rup totul de la noi.

  Hai sictir

 3. Da o m*u**e, nu vrei tu?

 4. mai bine sa il iau pe ala de la Rusi.
  Mi-e greu sa recunosc, dar adevarul e ca pare ca au un vaccin reusit. Totusi Rusia e o tara cu 200 mil oameni, probabilistic ceva chimisti si cercatatori inca au ramas pe acolo, si se pare ca le-a iesit un vaccin cat de cat bun.

  • Mai scade din 200 circa 54 de milioane de oameni si vei afla populatia Rusiei in 2021(https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Russia). Asa ca mai usor cu propaganda. Daca tii neaparat totusi, atunci du-te pe sputnik ca acolo poti minti cat vrei. In legatura cu vaccinul, iti urez sa te vaccinezi numai, dar numai, cu ala rusesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.