G4Media.ro

Maia Sandu: Avem în față un drum complicat, care va cere multă…

Sursa foto: © European Union 2022 - Source : EP / Philippe BUISSIN

Maia Sandu: Avem în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort și pe care suntem pregătiți să-l parcurgem. Moldova are viitor, în Uniunea Europeană!

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, afirmă, în urma deciziei istorice a Consiliului European, că Republica Moldova are în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort și pe care este pregătită să îl parcurgă.

„Zi istorică pentru Moldova: Consiliul European ne-a oferit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare, mai multe oportunități și mai multă ordine în țara lor”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

„Avem în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort – și pe care suntem pregătiți să-l parcurgem, împreună, pentru a asigura cetățenilor un viitor mai bun. Moldova are viitor, în Uniunea Europeană!”, a subliniat președintele Republicii Moldova.

Consiliul European a acordat statutul de canditate la aderarea la UE pentru Ucraina și Republica Moldova.

Sursa foto: © European Union 2022 – Source : EP / Philippe BUISSIN

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. moldova va fi prima primita in ue in curind

  • Ce gluma buna.Eu zica ca Ucraina va fi prima iar Moldova nu cred va fi primita,ca acolo oricand poate pica guvernul,alegeri,iar pica,vine un guvern prorus, iar coruptie,oligarhi,etc.

 2. Bravo.
  Lumea are foarte multe femei curajoase și una dintre ele e președinta Republicii Moldova, cetățenii acestui stat pot fi mândri.
  👍🏻

 3. Succes, locul vostru este alaturi de noi.

 4. Dna Maia Sandu RESPECT!
  Iohannis , somnambulul de(z )gustător .

 5. Și cu Transnistria, Gagauzia ce faceți?!