G4Media.ro

Mai mulți pacienți au fost evacuați de la UPU Suceava, după o…

sursa foto: suceavanews.ro

Mai mulți pacienți au fost evacuați de la UPU Suceava, după o alertă falsă cu fum

Mai mulţi pacienţi au fost evacuaţi, vineri seara, din zona de resuscitare a UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava după ce personalul ar fi sesizat miros de fum într-un salon, a informat purtătorul de cuvânt la ISU Suceava, Alin Găleată, relatează Agerpres.

Potrivit ISU Suceava, la faţa locului nu s-a identificat nicio sursă de fum.

„Este posibil ca mirosul să fi fost de la emanaţia ambulanţelor, care erau în număr mare în acel moment pe rampa UPU”, a spus Găleată.

El a precizat că militarii s-au deplasat la faţa locului cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (TIM ŞI B2).

Împreună cu personalul tehnic responsabil de la locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienţi din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spaţiul şi instalaţiile electrice şi de oxigen, fără să fie identificate probleme.

Pompierii au instruit personalul tehnic de la locul de muncă iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntâmpina eventuale situaţii de urgenţă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Haida deh…. fum din gazele de esapament ale aglomeratiei de ambulante??? Nu cumva, oarece tigari nestinse de prin in „zonele de agrement” ale personalului: vestiare, grupuri sanitare, intrarea secundara – dinspre Ambulatoriu, respectiv subsolul casei scarilor?