G4Media.ro

Mai mulți consilieri generali din Capitală cer schimbarea antrenorului echipei feminine de…

Foto: Răzvan Păsărică / sursa: CSM București

Mai mulți consilieri generali din Capitală cer schimbarea antrenorului echipei feminine de handbal CSM București / Aurelian Bădulescu l-a numit „flaușat” / Gabriela Szabo reclamă problemele financiare: „Mă rog de hoteluri”

Mai mulţi consilieri generali au cerut, în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), schimbarea din funcţie a antrenorului echipei de handbal din clubul municipalităţii, acuzându-l pe Adrian Vasile de contraperformanţă, relatează News.ro.

Coordonatorul Clubului Sportiv Municipal, Gabriela Szabo, a admis că nu au fost îndeplinite obiectivele de performanţă în ultimii doi ani de către echipa feminină de handbal.

„Este adevărat că Adi Vasile este antrenorul care pregăteşte această echipă de trei ani de zile. (…) Din 2019 clubul a trecut prin momente destul de dificile din punct de vedere financiar. (…) Acum suntem în aceeaşi situaţie, în sensul că clubul este tot cu restanţe la 90 de zile la plată atât la furnizori, cât şi la sportivi, cu excepţia echipei feminine unde, într-adevăr, am încercat să facem eforturi extraordinar de mari în aşa fel încât drumul spre performanţă al acestei echipe care ne reprezintă în Europa să fie impecabil şi din punct de vedere al salarizării, şi din punct de vedere al pregătirii. (…) Nu este o situaţie foarte uşoară, dar da, şi eu sunt nemulţumită de activitatea echipei de handbal feminin”, a afirmat Gabriela Szabo, în şedinţa CGMB în care s-a votat transmiterea din administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti în administrarea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti a terenurilor de sport situate pe parcarea supraterană, aferente obiectivului de investiţii „Clădire de parcaj suprateran cu terenuri de sport, aferent Stadionului Naţional Lia Manoliu” şi a obiectivului de investiţii „Academia de tenis – Complex Sportiv Lia Manoliu”.

Ea a arătat că se „roagă de hoteluri” să primească sportivii şi să plătească la 90 de zile şi de furnizori să accepte plata întârziată a facturilor.

„Vrem obiective, vrem cei mai buni din Europa, dar noi ne antrenăm cine ne primeşte. (…) Nu vă pot spune ce eforturi uriaşe am făcut în ultima perioadă în care mi-am pus numele la bătaie pentru ca sportivul şi antrenorul să nu simtă problemele financiare”, a adăugat Szabo.

Unii consilieri locali au cerut demiterea antrenorului Adrian Vasile, criticându-l dur pe acesta.

„Acest domn Vasile trei ani de zile a făcut o super-contraperformanţă. Bugetul CSM-ului, chiar dacă au mai fost sincope, faţă de alte bugete gen al Rapidului, sau Baia Mare, este ori cinci, minim, vreau să vă rog să luaţi cât mai repede măsuri cu aducerea unui alt antrenor pentru că dânsul şi-a arătat limitele. Nu este antrenor, ci este preparator fizic”, a spus consilierul Florin Melciu.

Fostul viceprimar Aurelian Bădulescu, cel care în mandatul trecut a avut în coordonare CSM Bucureşti, a folosit termeni mai duri la adresa lui Vasile.

„Dumneavoastră credeţi că eu nu ştiu pe ce bani a pus preparatorul ăsta sportiv mâna de la cel puţin doi dintre managerii unor sportive? (…) Ar trebui noi să adoptăm o rezoluţie, dacă suntem cu picioarele pe pământ, şi să ieşim la unison în presa de specialitate şi să solicităm demisia nu de onoare, demisia ca urmare a rezultatelor proaste ale acestui domn. Ţineţi minte ce vă spun eu: acest flauşat nu ştie, dacă-l iau mai repede, nici pivotul de pe stânga dacă poate să meargă pivot pe dreapta. Dacă vreţi să nu ne facem de râs şi să mergem cu capul sus în faţa susţinătorilor CSM trebuie împreună să-i solicităm demisia. (…) Să ajungem noi ciuca bătăilor? ”, a spus Bădulescu.

Foto: Răzvan Păsărică / sursa: CSM București

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. iata ca inviat badaranescu, lol

 2. Sluga lui Becali grobian ca de obicei! Ca stăpânul vrea sa facă și echipa! Cine a făcut contractele alea astronomice găbită?

 3. Desfiintarea echipei. Bucurestiul e impartit in RAPID, Steaua si Dinamo.
  Nu mai finantati cu bani publici, mai ales echipe fara nume de prestigiu si fara suporteri.
  De ce trebuie sa contribuie un stelist, dinamovist sau RAPIDist pt csm bucuresti? Mai ales ca RAPID a luat titlul anul asta. De ce nu as da banii clubului meu, RAPID? Sau mai bine, de ce cu banii aia dati pe contracte exorbitante, nu se repara strazile, gropile, etc etc?

  • Și Steaua sau Rapid tot din bani pulbici sunt finanțate. Aceste echipe trebuie vândute, chiar și pe 1 EUR sau desființate. Banii publici NU au ce căuta în sportul profesionist!

 4. Stai liniștit! Il vezi pe Nicușor sa dea milioane la handbal? Închide contractele în derulare și pa!

 5. Sportul cu bani de la stat = faliment și furtișag. Se fură și de la privat dar de la stat mai abitir.

 6. Nu antrenorul trebuie dat afară, ci trebuie vândută sau desființată echipa. Bucureștiul nu are bani să își plătească termoficarea, dar ține o echipă profesionistă de handbal?!
  Dacă e așa bună și iubită, vindeți domnule echipa la un privat, să o administreze, să o dezvolte el, pe banii lui și a sponsorilor.
  Eu, plătitor de taxe din Ardeal nu am chef să plătesc funcționearea acestui club!

 7. bai…badulescule-stie-tot : dupa logicaca ta ar trebui sa-i luam la rost si pe cei care l-au pus in functie pe vasile asta flausatul mare sef la nationala feminina noooo?!