G4Media.ro

MAI: În 6.365 de şcoli din România nu este asigurată paza şi…

MAI: În 6.365 de şcoli din România nu este asigurată paza şi protecţia elevilor nici cu paznic, nici prin camere video

Siguranţa elevilor nu este asigurată nici de paznici şi nici prin sisteme video în numai puţin de 6.365 de şcoli, adică 34% din unităţile de învăţământ din România, potrivit datelor prezentate de Ministerul Afacerilor Interne. De cealaltă parte doar 18% dintre şcoli sunt supravegheate atât cu pază umană cât şi cu sisteme de monitorizare video.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: Image by Ryan McGuire from Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Si cele cu WC in curte si fara apa potabila sunt, ca printr-o coincidenta, o submultime a astora? Sau te pomenesti ca or fi si tichii cu margaritare?!

    Intai trebuie rezolvate problemele cu WC-urile si cu apa potabila , apoi problemele cu autorizatiile privind securitatea la incendii si abia dupa urmeaza, pe lista urgentelor, paza si monitorizarea.

    Cat de greu o fi sa estimezi urmarile ca sa prioritizezi nevoile?

  2. Pai cine sa pazeasca? Aia veniti din toata tara la firmele fostilor secu? Si de ce sa pazeasca cand nu ciordesc nimic, ca la centrele de asistenta sociala sau la mega-super market-uri ?? N-ai cu cine.

  3. Vai, vai, vai, nici nu pot sa-mi imaginez cum au putut exista vreodata scoli fara paza si supraveghere video! Probabil inca nu se gindise nimeni sa le transforme in puscarii (de fapt se gindisera, dar ii puneau pe profesori sa faca pe gardienii, supravegherea video nu era inca posibila, noroc cu vremurile noi ca si-au vazut tovarasii visul cu ochii).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.