G4Media.ro

Macron anunță că va avea în curând o discuție cu Vladimir Putin…

Sursa foto: European Council

Macron anunță că va avea în curând o discuție cu Vladimir Putin pe tema sectorului „nuclear civil” din Ucraina

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunţat că va vorbi „în curând” cu Vladimir Putin despre probleme de securitate din jurul sectorului „nuclear civil” din Ucraina, după ce discuta, duminică, cu directorul general al Agenţiei Internaţionale de Securitate Energie Atomică (AIEA), relatează news.ro conform AFP.

Macron a discutat despre războiul din Ucraina şi implicaţiile acestuia timp de „multe ore” cu preşedintele american Joe Biden săptămâna aceasta, în timpul vizitei sale în Statele Unite. Pentru a avea un mandat colectiv”, Emmanuel Macron a indicat că va va vorbi, duminică, cu Rafael Grossi, şeful AIEA.

„Pe aceste baze voi putea avea în curând o discuţie specifică cu preşedintele Putin pe tema energiei nucleare civile”, a precizat Macron, subliniind că va vorbi în prealabil cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Ultima discuţie oficială dintre Emmanuel Macron şi Vladimir Putin datează din 11 septembrie, relatează news.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Macron e gata să arunce libertatea și democrația la gunoi, doar ca să reînceapă activitatea la AvtoVaz, lângă Moscova, ce mercenar.

  2. Mă tem că inițiativele domnului Macron, în afara liniei comune a Uniunii Europene, și „gâdilându-l” pe V Putin, pun în pericol eficiența sancțiunilor impuse Rusiei.

    Astfel, apare evidentă încă o dată precaritatea sistemului defensiv european și pericolul în care s-ar afla Estul Europeni în lipsa implicării SUA.

  3. Probabil ca lui Macron ii este dor de o bătaie de joc din partea lui Putin.

  4. Ce „fire” economice il leaga pe Macron de trebuie musai sa se bage in seama cu Putin ? Cine il impinge de la spate ? Ca in ce-l priveste pe neamt ne-am lamurit ca dependenta de gazul rusesc e de vina. Dar nu e cazul francezilor.

  5. Asta in cazul in care ii raspunde la telefon si nu-l face de toata **** pe micron, ca atunci cand a stat la 20m de putler si „discutau”:))))