G4Media.ro

Ludovic Orban: Protejaţi-vă! Orice creştere semnificativă a numărului de cazuri de COVID…

Ludovic Orban: Protejaţi-vă! Orice creştere semnificativă a numărului de cazuri de COVID poate să conducă la noi restricţii

Premierul Ludovic Orban i-a îndemnat, din nou, pe români să se protejeze şi să respecte „distanţa fizică de protecţie sanitară”, avertizând că „orice creştere semnificativă a numărului de cazuri (de COVID 19 – n.r.) poate să conducă la noi măsuri de restricţii”, transmite Agerpres.

„Aşteptăm să vedem evoluţia. Numai pe baza numărului de persoane care au fost diagnosticate pozitiv într-o zi nu este bine să formulezi judecăţi de valoare, opinii. Sigur că e un semnal de alarmă şi va trebui să urmărim cu şi mai multă atenţie ceea ce se va întâmpla. Îndemnul meu către români este acelaşi: protejaţi-vă, purtaţi masca, respectaţi distanţa fizică de protecţie sanitară! Nu interacţionaţi de aproape cu oamenii! Este adevărat că în aer liber nu eşti obligat să porţi mască, dar dacă nu porţi mască, am văzut locuri în care erau oamenii unul lângă altul, nepurtând mască, în parcuri şi în alte zone. Dacă nu purtaţi mască, feriţi-vă să interacţionaţi de aproape cu alţi oameni care vă pot transmite virusul şi cărora le puteţi transmite virusul în cazul în care sunteţi infectaţi”, a declarat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cernica, unde a participat la evenimentul de lansare a proiectului „Produs în Arie Naturală Protejată”, întrebat dacă numărul mai mare de cazuri de COVID înregistrat joi nu reprezintă un semnal de alarmă pentru autorităţi.

Premierul a subliniat că autorităţile au în vedere o „relaxare graduală” prin măsurile adoptate în starea de alertă, dar a avertizat că „orice creştere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi măsuri de restricţii”.

„Rolul acestei relaxări este tocmai o relaxare graduală, aşteptând ca românii să respecte regulile, aşa cum le-au respectat şi în perioada stării de urgenţă, să putem să ţinem sub control răspândirea acestui virus. Respectaţi toate regulile, protejaţi şi protejaţi-vă şi protejaţi-i pe cei din jur, pentru că orice creştere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi măsuri de restricţii”, a mai afirmat Orban.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Noi restrictii propuse:
  Nu ai voie sa fumezi in birou
  Nu ai voie sa bei in birou

  Scuzati, domnule orban, dar nimeni nu va mai crede! Din contra chiar azi a MURIT in tramvai sufocat de masca obligatorie. Asta cum comentati? Ca sa nu mai pomenim de aia care au murit plimbati intre spitale ca nu aveau test covid negativ.
  Hai noroc si la mai mare!

  • Are voie sa fumeze si sa bea, la fel si tovarasii de pahar, dar nu pe bani publici, ca cetateanul roman nu aia plateste, chermeza de la guvern

 2. bai viteazule , spartacus de la victoria, pe cine ameninti tu mai neneorocitule ?cum iti permiti sa mai deschizi subiectul?

 3. Sica Mandolina mai trase o dusca si apoi grai. Dar noi stim cum stau lucrurile: PNL PSD ACEEASI COCINA DE PORCI.

 4. Serios?
  Nu ar fi cam riscant, dupa selfiul ala in grup „scapat” din goovern?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.