G4Media.ro

Ludovic Orban: Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni…

Ludovic Orban: Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în ajun

În cadrul lansării candidaturii lui Radu Mihaiu la Primăria Sectorului 2, susţinută de Alianţa USR PLUS şi PNL, premierul Ludovic Orban a ironizat-o pe Gabrieala Firea. Orban a afirmat că primarul Gabrieala Firea a început să facă investiţii în București în ultimele două luni de mandat. „Porcul nu se îngraşă în Ajun”, a comentat Orban.

„Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. La Doamna Ghica am văzut organizare de şantier. Numai că a uitat să comunice cu primarul Sectorului 2, să îi spună: Nu scoate toţi pomii, nu pune pomi noi, nu fă spaţiu verde nou pe care ulterior să îl distrugă şantierul pe care îl fac eu la Doamna Ghica. Am văzut că la capătul Pantelimonului a început să răsară scheletul unui park and ride. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun. Ceea ce nu ai făcut patru ani, degeaba mai încerci să arăţi că eşti capabil să faci”, a spus Orban.

Orban a precizat că echipa Dreptei oferă Bucureştiului „şansa unei dezvoltări rapide”, a rezolvării problemelor stringente precum „traficul infernal, lipsa parcărilor, aerul extrem de poluat”.

Radu Mihaiu a fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene într-o perioadă dificilă.  „Într-un timp relativ scurt, el a reuşit să facă paşi extrem de importanţi pentru absorbţia fondurilor europene”, l-a ludat Orban pe Mihaiu, adăugând că acesta „reprezintă o soluţie excelentă” pentru Sectorul 2.

„Sunt unii care mi-au zis că nu e foarte cunoscut. Am întrebat: Cunoaşteţi cine e primarul Sectorului 2? Nimeni dintre locuitorii Sectorului 2 cu care m-am întâlnit nu a fost în stare să îmi spună cine e primarul Sectorului 2. Radu Mihaiu s-a întâlnit cu mai mulţi locuitori ai Sectorului 2, numai în ultimele două luni, de o sută de ori faţă de numărul de oameni cu care s-a întâlnit cel care zice că e primarul Sectorului 2″, a precizat premierul.

În opinia lui Orban, Sectorul 2 a fost extrem de prost administrat şi anterior. „Din păcate, a încăput pe mâna PSD de prea multă vreme. Sectorul 2 are nevoie de o nouă viziune, de modernitate, de adaptare la mileniul în care trăim”, a a comentat el.

Sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. se fac studiile de fezabilitate. afacere garantata. pentru caste.

  2. Nicu scroafa nu se îngrașă în ajun!

  3. Norocul ei ca a venit pandemia si a mai obtinut o pomana de 6 luni extra…altfel, in mandatul obtinut de la cetateni nu mai facea nici macar ingrasatul asta pe ultima suta de metri, nici machetele alea frumos colorate, nici sa mai arunce cu bani fara numar-fara numar prin tot felul de pomeni
    #NU VÃ MAI PIERDETI CU FIREA si votati altceva!
    Miscati-va la vot si sariti peste un weekend la munte pentru a sta mai odihniti si linistiti in urmatorii 4 ani!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.