G4Media.ro

Ludovic Orban îi răspunde liderului PNL care vrea să-l dea jos: Domnul…

Ludovic Orban îi răspunde liderului PNL care vrea să-l dea jos: Domnul Iulian Dumitrescu a ieșit din muțenie exact când am lansat cel mai dur atac la adresa PSD

”Domnul Iulian Dumitrescu a ieșit din muțenie atunci când am declanșat cel mai dur atac la adresa PSD. Îl aștept să exprime opinii critice față de PSD, față de clica lui Dragnea și a camarilei sale, îl aștept să fie la fel de vocal față de abuzurile guvernului”, a declarat, marți, liderul PNL, Ludovic Orban. Unul dintre prim-vicepreședinții PNL, Iulian Dumitrescu, l-a atacat, marți, pe președintele partidului, Ludovic Orban, pe motiv că nu a consultat partidul înainte de a depune o sesizare penală împotriva premierului Dăncilă. Dumitrescu, senator de Prahova, este cunoscut în partid pentru încercarea de a-i lua locul lui Orban, fiind sprijinit de Adriana Săftoiu și Marian Petrache.

 • UPDATE: Adriana Săftoiu a transmis G4Media.ro următoarele precizări: ”Nu știu dacă vrea Dumitrescu debarcarea lui Orban, dar cu siguranță nu am nicio legătură cu așa ceva”.

Iulian Dumitrescu s-a numărat printre cei trei lideri PNL care au votat marți împotriva inițiativei lui Orban la şedinţa Biroului Executiv al partidului.

“Dl preşedinte Ludovic Orban nu s-a consultat înainte să ia această decizie cu nimeni. Astăzi, cerând vot de susţinere în Biroul Politic Executiv, practic şi-a recunoscut greşeala, practic a recunoscut că nu este nicio diferenţă între persoana fizică Ludovic Orban şi preşedintele partidului Ludovic Orban. Nu am comentat în fond decizia, în schimb este absolut normal ca totdeauna să discuţi în partid şi apoi să iei o decizie aşa de importantă. (…) Acum tensiuni au fost pentru că s-a luat o decizie, s-a spus că este pe persoană fizică. (…) Eu cred că plângerea penală este exclus să fie o armă politică a PNL”, a declarat Dumitrescu, citat de Agerpres.

La finalul ședinței, prim-vicepreședintele Raluca Turcan a anunțat că liberalii susţin demersul privind plângerea penală depusă de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă.

România Curată a scris, în noiembrie 2012, despre afacerile lui Iulian Dumitrescu, descoperind că a derulat contracte de sute de milioane de lei cu statul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

 1. Am crezut ca fuziunea va insemna, implicit, si curatare, dar m-am inselat.
  Iulian Dumitrescu si ceilalti „ca el” trebuie eliminati din partid.
  Toti dubiosii, afara!

 2. nu vreau să comentez activitatea profesională a jurnaliștilor postului A3 dar constat că promovează prostia, incultura și lipsa de viziune a doamnei prim-ministru.
  dacă jurnaliștii postului A3 își doresc să fie reprezentați de doamna Dăncilă nu este problema mea dar asta nu înseamnă că suntem securiști, proști că ne permitem să criticăm (pe bună dreptate) prostia domnilor/doamnelor care populează guvernul.
  din fericire, sunt mulți cetățeni care refuză să trăiască într-o țară unde “demnitarii” acționează după cum dictează politica editorială a postului A3.
  nu-mi place omul politic Orban (și aici mă refer la Președintele PNL) dar detest linșajul mediatic la care este supus de 3 zile / binențeles că membrii CNA nu văd nimic ciudat în politica editorială a postului A3.
  frustrarea jurnaliștilor de la A3 este dă dl Orban are stomac și nu cedează.