G4Media.ro

Ludovic Orban, despre Alianţa Dreapta Unită: Cel mai probabil vom ajunge la…

Sursa Foto: Facebook/ Ludovic Orban

Ludovic Orban, despre Alianţa Dreapta Unită: Cel mai probabil vom ajunge la o formulă de colaborare şi pentru celelalte alegeri / Nu am face alianţă că PSD şi cu AUR

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, afirmă că şi-a dorit ca Alianţa Dreapta Unită să fie una politică, înscrisă la Tribunal, nu doar o alianţă electorală pentru alegerile europarlamentare, declarându-se optimist să aceasta va funcţiona şi după scrutinul pentru Parlamentul European, transmite News.ro.

”Am să fiu sincer cu dumneavoastră: Forţa Dreptei, când a deschis discuţiile cu USR şi cu PMP, noi am dorit o alianţă politică, nu o alianţă electorală, o alianţă politică, care să fie înscrisă la Tribunal şi în care să se negocieze un protocol cu privire la toate alegerile din anul 2024. Nu ne-am înţeles decât pe alianţă electorală la europarlamentare. E un pas înainte. Sigur, colaborarea în cadrul campaniei pentru alegerile pentru Parlamentul European ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine, să lucrăm împreună pentru atingerea obiectivelor şi vom vedea exact cum vor evolua lucrurile şi pentru celelalte tipuri de alegeri. Sigur că, cel mai probabil, vom ajunge la o formulă de colaborare şi pentru celelalte alegeri”, a afirmat Ludovic Orban, joi seară, într-o emisiune la Euronews România.

Întrebat cu cine ar face alianţă după alegeri pentru realizarea unei eventuale formule de guvernare, Orban a răspuns: ”O să vă spun sigur cu cine nu am face: cu PSD şi cu AUR”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. E cam greu să nu faci alianță cu PSD sau AUR.
  Pentru că împreună vor lua peste 50%.
  Cum restul ar fi sub 50%…. Clar e nevoie de PSD

  • Nu e deloc sigur ca PSD si aur vor lua peste 50%, dar esenta mesajului e alta – omul a folosit conditional-optativul, „nu am face”… 😉

 2. Toţi şi-au făcut calculele greşit şi o să explicăm de ce vor pierde alegerile:
  ……..
  – Marea greşeală a PSD a fost să umfle partidele extremiste pentru că pe electoratul lor la crescut cu astfel de idei.
  – PNL nu înţelege că nu mai are de oferit nici măcar ce oferă PSD, la ei nu numai regele este gol şi tot partidul este fără conţinut.
  – AUR nu înţelege conceptul de „VALORI” de nici măcar câinii celor care au ieşit la ultimele mitinguri în stradă nu şi-ar pierde timpul pentru nimicurile pentru care se bâţâie ei.
  – SOS este călcâiul lui Alchile pentru PSD pentru că au uitat că la ei sunt cei care încă mai visează la comunism.

  Ce vream să vă spunem este că SOS va avea mai mult electorat ca AUR, PNL nu oferă nici ce oferă SOS, PSD şi-au dat de bună voie electoratul la alţii, AUR nu înţelege nici ei pentru ce există şi se bâţâie doar să se bage în seamă că poate îi bagă cineva în seamă.

  Ca fapt divers vă anunţăm că majoritatea celor care au plecat din ţară până acuma şi nu s-au mai întors motivul lor principal este din cauza „VALORILOR” şi dupaia partea materială şi din acest motiv veţi pierde şi alegerile(este rău să nu ai una dar când nu le ai pe nici una este principalul motiv al omenirii din totdeauna pentru migraţie măi reduşilor mintali).

  Banc nou: cică ăia care au ieşit în stradă pentru valori nu reuşesc să îşi convingă nici măcar câinii să susţină AUR la mitingurile lor atâta de inutil li se pare bâţâiala lor pentru nimica.

  PS: nu toată lumea trăieşte ca animalele doar pentru a mânca şi a se c/ă/c/a şi unii chiar vor să treacă prin viaţa făcând şi altceva şi pentru unii este chiar obositor să stea vegetativ fără să facă nimica cum aveţi obiceiul să credeţi că toţi sunt ca voi(în special politicienii din anumite partide).

  Ca notă personală: Mai crede cineva că diaspora va fi un succes pentru gonflabilii ăştia de la AUR sau alţii ca ei?….Nouă ne este frică să nu îi fi enervat atâta de tare încât să iasă la vot şi şi ăia care au uitat de România şi nici nu se mai uită în direcţia ei.