G4Media.ro

Ludovic Orban: Cel mai important proiect de infrastructură care se va realiza…

Ludovic Orban: Cel mai important proiect de infrastructură care se va realiza în Bucureşti este autostrada de centură

Premierul Ludovic Orban a declarat că cel mai important proiect de infrastructură care va fi realizat în Bucureşti este autostrada de centură, transmite Agerpres.

Premierul a participat, duminică dimineaţă, la ceremonia de preluare a mandatului de către noul prefect al judeţului Ilfov, Daniel Zamfir.

„Solicit sprijinul prefecturii şi primarilor care sunt prezenţi pentru proiecte importante de infrastructură. După opinia mea, cel mai important proiect de infrastructură care se va realiza în Bucureşti este autostrada de centură a Bucureştiului. Cred că suntem singura capitală din Uniunea Europeană care nu are o autostradă de centură, chiar şi centura actuală nu are decât o jumătate realizată pe patru benzi şi este extrem de important şi pentru Ilfov şi pentru Bucureşti ca acest proiect să se deruleze cu viteză maximă. Evident, avem nevoie de susţinerea tuturor reprezentanţilor din administraţia guvernamentală şi o susţinere puternică din partea autorităţilor locale din judeţul Ilfov”, a spus Orban.

El i-a spus noului prefect al judeţului Ilfov că, la 30 de ani de la Revoluţie, trebuie clarificată problema proprietăţii.

„Ar trebui pus punct problemei soluţionării pe cale administrativă a tuturor litigiilor, a tuturor hotărârilor judecătoreşti care au fost date în diferitele speţe, astfel încât să ştim că este clarificată problema proprietăţii şi procesul de restituire făcut legal, în mod evident, al proprietăţii private se finalizează”, a menţionat el.

Orban a adăugat că este extrem de important să existe o comunicare între reprezentanţii Executivului din Bucureşti şi cei ai ‘Guvernului’ din Ilfov.

„Misiunea noastră este aceea de a pune în practică un program de guvernare care să reconstruiască o administraţie dedicată interesului public, o administraţie prietenoasă cu cetăţeanul, o administraţie care să ia decizii rapid şi care să acţioneze în numele legii şi în numele interesului public”, a subliniat premierul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Bravo! Total de acord!

  2. pesedistul zamfir pus prefect la ilfov!treaba buna, ludovic!continuati sa va faceti de cacao, ca sigur va mai votam la anu’ !

  3. Poate se gandesc si la pietonii si biciclistii care trebuie sa incalce legea ca s-o treaca. 🙂

  4. Greiere, nu mai bate campii despre CEPTURA. Munceste, ca sa ti-o permiti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.