G4Media.ro

Ludovic Orban anunță că a avut Covid: ”Am fost izolat la domiciliu…

Ludovic Orban anunță că a avut Covid: ”Am fost izolat la domiciliu și am fost vizitat de poliţie de două ori”

Președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că a ieșit din izolare după ce a fost diagnosticat cu Covid.

”Am fost absent din spaţiul public după anul nou dintr-un motiv obiectiv. Am avut Covid-19. Am fost diagnosticat pozitiv la testul PCR efectuat în 5 ianuarie. Timp de doi ani, de la debutul pandemiei, am reuşit să mă feresc de coronavirus. M-am îmbolnavit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021 şi respect regulile de protecţie sanitară. Cel mai probabil, am fost infectat cu omicron”, a scris Orban.

Fostul premier spune că este vaccinat cu trei doze și a resimțit simptome ușoare ale bolii, timp de 2, 3 zile.

”Nu am avut o formă gravă. Simptomele ( febră, tuse uscată, dureri de cap, dureri musculare, iritaţia căilor respiratorii ) s-au manifestat timp de 2, 3 zile. Am putut să văd direct acţiunea instituţiilor implicate. Am fost sunat de DSP Bucureşti chiar în ziua în care am fost introdus în aplicaţia Coronaforms pentru efectuarea anchetei epidemiologice şi am primit pe mail decizia DSP cu privire la perioada de izolare în ziua următoare. Am fost sunat şi de un reprezentant al DSP Prahova, probabil pentru că în ancheta epidemiologică am indicat ca loc posibil de infectare o localitate din judeţul Prahova, unde mi-am petrecut revelionul. În perioada în care am fost izolat la domiciliu am fost vizitat de poliţie de două ori pentru a fi verificat dacă respect decizia de izolare. Nu am fost la spital, dar mi-am monitorizat constant saturaţia de oxigen cu pulsoxiometrul”, a mai scris Orban.

În final, politicianul le transmite românilor să se vaccineze și cere guvernului să renunțe complet la ideea Certificatului Verde. ”Vă recomand cu încredere să vă vaccinaţi. Chiar dacă nu elimină riscul de îmbolnăvire, cu siguranţă vă fereşte de o formă mai gravă a bolii. Solicit coaliţiei de guvernare să renunţe complet la ideea Certificatului Verde. Indiferent dacă sunteţi sau nu vaccinaţi, respectaţi  în continuare măsurile de protecţie sanitară”, a transmis fostul premier.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Eeee…. acum este timpul să viziteze și el niște tribunale, niște celule….

  2. absolut in afara jocului .