G4Media.ro

Lucian Bode, explicații suplimentare despre afacerea BMW, după ce a plasat decizia…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Lucian Bode, explicații suplimentare despre afacerea BMW, după ce a plasat decizia la USR: ”Ne acuză că Poliția Română a trecut intenționat cutia de viteze 8+1. Păi, dacă în proiectul tehnic scrie 8+1, puteam eu să scriu 7+1?”/ Ministrul de Interne garantează că va face publică documentația

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a dat explicații suplimentare, joi seară, la Digi24, despre afacerea BMW, după ce a plasat decizia la USR:

 • ”Ne acuză că Poliția Română a trecut intenționat cutia de viteze 8+1. Păi, dacă în proiectul tehnic scrie 8+1, puteam eu să scriu 7+1?”, a transmis ministrul de Interne.

Lucian Bode a garantat și că va face publică documentația după ce, în cadrul conferinței de joi a refuzat acest lucru.

Principalele declarații:

 • Mulțumesc foarte mult că îmi dați posibilitatea să explic încă o dată cum s-a derulat contractul (…) Mi s-a părut normal să trimit corpul de control să verifice.
 • Toată documentația tehnică a fost întocmită și agreată de Ministerul Transporturilor și Interne, a avut girul Băncii de Investiții și toate avizele de legalitate.
 • În 2017-2018 s-au făcut procedurile pentru a găsi finanțare.
 • În mai 2021, MT condus de Cătălin Drulă aprobă cererea de finanțare însoțită de proiectul tehnic. În iulie 2021, MT și Poliția Română semnează contractul de finanțare (…)
 • Nu poți să spui că ai semnat contractul dar nu ai semnat anexa, pentru că e parte din contract. Eu nu acuz că a finanțat în 2021 și a semnat acest contract. Acuz ipocrizia când spui de aceste demersuri. Să fii ministru al Transporturilor și să pui semnătura pe un contract și să spui că nu știi că anexa e parte din contract.
 • Poliția Română pune la dispoziția instituțiilor abilitate documentația pentru a lămuri orice întrebare. Cele mai multe întrebări au venit de la aceste specificații. Ne acuză că Poliția Română a trecut intenționat cutia de viteze 8+1. Păi dacă în proiectul tehnic scrie 8+1, puteam eu să scriu 7+1?
 • Nu știu ce publică (Cătălin Drulă, n.red.), dar nu cred că știa că anexele sunt parte integrantă a contractului. Evident că da (va face publică documentația din afacerea BMW, n.red.)
 • Nu fac nicio vină USR, că am văzut că unii spun că dau vina pe USR. E vina doar a lui, pentru că dacă se documenta afla că anexa e parte integrantă.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

 1. Incredibil ce spune cre_tinul de Bode: Schmidt a finantat in campanie USR, ce caracter au usr-istii sa-l critice!!?:))))))
  Bode poate candida oricand la titlul de cel mai pr-ost roman.

 2. Eu îl cred pe Bode. El nu-i implicat deloc. El, în general, doarme pe bancheta din spate. Și Ficusul e nevinovat. Nu el a adus PSD-ul la putere. Drulă. El a stabilit cu Ciolacu să se retragă din guvern. Se știe. Numai ,,adevăruri”.
  P.S- greață Digi. Greață Prelipceanu.Slugă.
  De ce nu mai sunt și alți invitați în platou?Simion. O Șoșoacă. Ceva opoziție…

  • Sosoaica si Georgela sunt ocupate sa își revendice scena din piața victoriei…
   In plus, surprinzător dar pr oas tele nu fac atât de multă audiență încât sa merite sa apare la un post normal…
   Poate la o cocina gen hantena sau rromaniatv

 3. Contractul asta va ramane secret,oricate anexe au mai adaugata ei ca sa para ca stia ala de la usr. Acum il vor opri,acest contract trebuie uitat un timp,ca s.a prins prea multa lume.

 4. Bode dacă nu-i fudul, parcă nu e Bode destul. Nu se poate abține de la a minți.

 5. Prelipceanu e bideul perfect.

 6. Gata, s-a gasit vinovatul : proiectu’ tehnic!
  Oare touaregu’ ala in care sforaia acest ministru era tot 8+1?
  Sau maine o sa aflam ca vinovatul, proiectu’ tehnic, este cu 8+1 ca dom’ ministru nu poate adormi intr-a 6a sau a 7a, ci doar in treapta 8a?

 7. Pe cat puneti pariu cu noi ca nu vom vedea nici un act?

 8. De ce un ministru este asa de prost? O intrebare fara rost .

 9. Așa este ,dragi compatrioti toți aveți dreptate! În România numai interlopii și coloratii au dreptul să dețină BMW-uri și au dreptul să nu-i intrbe nimeri de unde au avut banii!