G4Media.ro

Logodnica însărcinată a prim-ministrului britanic Boris Johnson a confirmat că a avut…

Logodnica însărcinată a prim-ministrului britanic Boris Johnson a confirmat că a avut simptome de COVID-19, dar a precizat că nu s-a testat, iar acum se simte mai bine

Logodnica însărcinată a prim-ministrului britanic, Boris Johnson, a confirmat sâmbătă că a avut simptome de COVID-19, la fel ca partenerul ei, dar nu s-a testat, informează DPA.

„Am petrecut săptămâna trecută în pat cu principalele simptome ale coronavirusului. Nu am avut nevoie să fiu testată şi, după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi sunt pe cale să mă însănătoşesc”, a scris sâmbătă pe Twitter Carrie Symonds. În vârstă de 32 de ani, aceasta urmează să nască la mijlocul anului.

„A fi gravidă şi cu COVID-19 este evident îngrijorător. Celelalte femei însărcinate, vă rog să citiţi şi să urmaţi cele mai actualizate sfaturi, care mie mi s-au părut foarte liniştitoare”, a adăugat Symonds, postând linkul la site-ul web al Colegiului Regal al Obstetricienilor şi Ginecologilor din Marea Britanie.

Conform acestei surse, „în general, femeile însărcinate nu par să fie mai susceptibile decât alţi adulţi sănătoşi de a se îmbolnăvi grav dacă dezvoltă noul coronavirus. Este de aşteptat ca marea majoritate a femeilor însărcinate să experimenteze doar simptome de răceală/gripă uşoară sau moderată”.

Boris Johnson a anunţat pe 27 martie că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi s-a autoizolat. Şapte zile mai târziu a spus că încă are temperatură ridicată, aşa că va continua să rămână departe de ceilalţi.

Foto: Carrie Symonds, logodnica premierului britanic, Boris Johnson / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.