G4Media.ro

Locuri suplimentare la Adăspostul de noapte din Arad din cauza numărului mare…

Locuri suplimentare la Adăspostul de noapte din Arad din cauza numărului mare de solicitanţi / Beneficiarii vor putea rămâne şi pe timpul zilei, nu doar noaptea

Zeci de saltele şi paturi suplimentare sunt montate la Adăpostul de noapte din Arad. Pregătirile au fost făcute pentru ca centul să primească, peste capacitatea de cazare, oameni ai străzii în zilele în care temperaturile pot scădea până la -15 grade Celsius, anunță Agenția de presă Rador.

Singurul adăpost de noapte pentru cei fără casă funcţionează în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Arad şi are 50 de locuri, care sunt ocupate încă din luna decembrie.

Autorităţile au constatat că pe străzi se mai află multe persoane care ar fi expuse la temperaturile foarte scăzute din ultima perioadă, astfel că vor suplimenta locurile.

Directorul DAS Arad, Oana Pârvulescu, spune că echipe mobile merg pe străzi pentru a le oferi celor fără adăpost un pat cald, hrană, acces la duş şi asistenţă medicală.

În perioada rece se va face excepţie de la regulamentul Adăpostului, iar beneficiarii vor putea rămâne şi pe timpul zilei, nu doar noaptea. Astfel, locul va fi deschis 24 de ore pe zi.

sursa foto: Pexels/ Mart Production

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. In sfarsit, am gasit si eu loc unde sa dorm.

  2. deci acuma știț unde măgă siț dăcât nuvă uitațân sus!

  3. Felicitari G4 media ca promovati o fapta buna!

  4. In viitorul nu foarte indepartat se fac niste locuri si in Poiana.
    Faptele bune sunt turle pana la cer. Bravo!

  5. Felicitări G4Media !
    La mulți ani !