G4Media.ro

Locuitorii municipiului Brad (Hunedoara) vor plăti cu 50% mai puţin la electricitate…

Sursa foto: Pixabay

Locuitorii municipiului Brad (Hunedoara) vor plăti cu 50% mai puţin la electricitate / Operatorii sunt nevoiți să aplice legislația privitoare la zona Munților Apuseni / ”În cele din urmă, se face dreptate!”

Locuitorii municipiului Brad vor plăti un tarif redus cu 50% la factura de electricitate, după cum prevede legislaţia referitoare la zona Munţilor Apuseni, anunță Agenția de presă Rador.

Anunțul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, care a atras atenţia, în mai multe rânduri, asupra faptului că preţul practicat de furnizori încalcă normele legale.

Noile tarife vor fi aplicate retroactiv de principalul furnizor de energie electrică pentru tot ceea ce se facturează începând cu data de 1 septembrie.

“În cele din urmă, se face dreptate pentru locuitorii din municipiul Brad. Este un început, pentru că zona hunedoreană a Apusenilor mai numără încă 15 comune şi oraşul Geoagiu. Iată că se poate, spun din nou! Bucuria este cu atât mai mare cu cât suntem în pragul iernii, iar aceste facturi reduse vor uşura povara financiară de pe umerii cetăţenilor. Aştept cu mult interes ca acest lucru să se întâmple şi în celelalte localităţi”, spune Laurențiu Nistor.

Facilitatea solicitată de preşedintele CJ Hunedoara are la bază Hotărârea Guvernului 323/1996 privind Programul special pentru sprijinirea dezvoltării economico-sociale a unor localităţi din Munţii Apuseni.

În judeţul Hunedoara, din zona Munţilor Apuseni fac parte locuitorii municipiului Brad şi cei ai unui număr de 15 comune: Baia de Criş, Balşa, Băiţa, Blăjeni, Buceş, Bucureşci, Bulzeştii de Sus, Crişcior, Luncoiu de Jos, Ribiţa, Tomeşti, Vaţa de Jos, Vălişoara, parţial Certeju de Sus şi parţial Geoagiu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...