G4Media.ro

Locuitorii din Sectorul 4, avertizați de primarul Daniel Băluță că își pierd…

Sursa foto: Facebook Daniel Băluță

Locuitorii din Sectorul 4, avertizați de primarul Daniel Băluță că își pierd locul de parcare dacă nu plătesc taxa până la 31 martie / Peste 7.000 de persoane nu și-au achitat încă taxa

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, le-a transmis locuitorilor din sector că își pierd locul de parcare dacă nu plătesc taxa până la 31 martie, iar vineri, cu o săptămână înainte de expirarea termenului, erau peste 7.000 de persoane care nu și-au achitat încă taxa.

„Prin acest mesaj încerc să vă ajut și să vă aduc la cunoștință un lucru de care poate ați uitat și e bine să vă readucă cineva aminte. Pe data de 31 martie și anume de astăzi într-o săptămână, este ultima zi în care vă mai puteți achita taxa locului de parcare. Ar fi păcat să vă pierdeți locul în care v-ați lăsat mașina poate mai bine de 10, 20 de ani, din cauza faptului că ați uitat sau pur și simplu nu ați știut până la ce dată să plătiți. Mai verificați o dată, ca să fiți siguri că totul este în regulă. Ultimele date pe care le-am primit de la colegii mei arată faptul că peste 7.000 de persoane încă nu și-au plătit locul de parcare.
În situația în care la data de 31 martie nu ați plătit, de la 1 aprilie, locul dumneavoastră va fi luat de cei care au o solicitare în așteptare, în funcție de ordinea cronologică a depunerii acestora”, a scris Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Taxa pentru un loc de parcare de reședință în București este între 300 și 600 de lei pe an, în funcție de zona în care se află (zona A – 600 lei, B – 500 lei, C – 400 lei, D – 300 lei).

Lista cu împărțirea pe străzi a zonelor de parcare de reședință din București

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Taxa este de 600 lei/ an in S4.