G4Media.ro

Locomotiva unui tren care transporta grâu în Hunedoara a luat foc

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Locomotiva unui tren care transporta grâu în Hunedoara a luat foc

Un incendiu s-a produs miercuri dimineaţă la locomotiva unui tren care transporta grâu pe relaţia Simeria-Petroşani. Mecanicul locomotivei a primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind necesar transportul la spital, transmite News.ro.

”Cu puţin timp în urmă, prin numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu la locomotiva unei garnituri de tren marfar, care transporta în 20 de vagoane aproximativ 1500 t grâu, pe relaţia Simeria-Petroşani, între localităţile Merişor şi Băniţa. Pompierii detaşamentului Petrosani şi ai gărzii de intervenţie Baru au intervenit de urgenţă cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, precum si un echipaj SMURD”, anunţă ISU Hunedoara.

Comform sursei citate, intervenţia a fost destul de dificilă din cauza terenului accidentat şi a zonei greu accesibile.

Mecanicul locomotivei, care a acţionat pentru stingerea incendiului până la sosirea pompierilor, a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul SMURD, nefiind necesar a fi transportat ulterior la spital.

”S-a acţionat cu 14 stingătoare şi s-a reuşit lichidarea incendiului, precum şi propagarea acestuia la întreaga garnitură de vagoane, iar cauza probabilă este in curs de stabilire”, precizează ISU Hunedoara.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...