G4Media.ro

Liviu Dragnea, la 15 ani de la aderarea României la NATO: Nu…

Liviu Dragnea, la 15 ani de la aderarea României la NATO: Nu e doar o alianță militară, e singura garanție a lumii democratice. NATO a fost construită pentru apărarea democrației. Locul României e în NATO

Apartenenţa şi prezenţa activă în NATO este singura cale pe care România poate merge în actualul context internaţional, a afirmat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea ţării noastre la Alianţa Nord-Atlantică şi a 70 de ani de existenţă a NATO.

El a subliniat că NATO nu a fost doar un obiectiv politic, ci un obiectiv naţional.

„Înainte de toate celelalte lucruri, suntem români, înainte de toate trebuie să gândim şi să acţionăm româneşte, trebuie să fim conştienţi cu toţii că aderarea la NATO nu a fost un obiectiv politic, cum se mai spune uneori, apartenenţa la NATO a fost şi este un obiectiv naţional. Românii trebuie să fie mereu uniţi în jurul marilor obiective naţionale, iar, aşa cum am spus-o, asigurarea securităţii şi stabilităţii României reprezintă cel mai important obiectiv naţional. Apartenenţa şi prezenţa activă în NATO este singura cale pe care putem merge în actualul context internaţional şi când spun acest lucru nu mă refer doar la beneficiile de securitate pe care ni le oferă acest parteneriat. NATO nu este doar o alianţă militară, e mai mult decât atât, este singura garanţie a stabilităţii lumii democratice”, a subliniat Liviu Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a menţionat că PSD a majorat salariile militarilor. „Ce a făcut acest guvern atacat în permanenţă? Am mărit salariile militarilor (…), în continuare susţinem creşterea pensiilor militarilor”, a spus Dragnea.

La începutul discursului său, Liviu Dragnea l-a menţionat pe fostul premier Adrian Năstase, în mandatul căruia România a fost admisă în NATO.

„Chiar dacă nu este în sală din cauza unei erori impardonabile a staff-ului celor două Camere, îl salut pe domnul prim-ministru Adrian Năstase în mandatul căruia România a fost acceptată în NATO”, a spus Dragnea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Hai pe bune???? Da’ cand ziceai la Gadea in emisiune ca UE si NATO au finantat si sustinut statul paralel mai stii??
  Mai precis dupa demonstratia psd din 10 iunie 2018.
  Prefacatoria si perfidia acestui tip sunt inimaginabile.

 2. Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase…!

 3. https://youtu.be/nv1lAmrKzOQ

  No comment!!! Priviti Ce ati votat

 4. Eu sunt Daddy, dar banuiesc ca stiti deja,
  Eu si cu Irinuca am hotarat asa:
  Sa ne facem frati cu demagogia si cu populismu’
  Sa nu patim si noi ca Leana si cu Nicu…

 5. Hai fii serios!!! Ne-ai vinde pe toti la rusi daca ai putea sa scapi de dosar!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.