G4Media.ro

Ludovic Orban: Voința exprimată de popor este obligatorie pentru toți oamenii politici…

Ludovic Orban: Voința exprimată de popor este obligatorie pentru toți oamenii politici / Vă atrag atenția că orice tentativă de a boicota referendumul e neconstituțională

Partidul Naţional Liberal va participa la consultările iniţiate de preşedintele Klaus Iohannis, pentru a decide cum se va pune în practică rezultatul de la referendumul din 26 mai, a anunţat, joi, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

„PNL salută decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, de a invita partidele la consultări, la Cotroceni, pentru a transpune în realitatea politică şi juridică voinţa exprimată de cetăţenii români în cadrul referendumului convocat de preşedintele României. (…) PNL va participa la consultările de la Cotroceni. Luni am convocat reuniunea Biroului Politic Naţional al partidului. Vom stabili componenţa delegaţiei şi mandatul PNL la aceste consultări. Pentru noi voinţa exprimată de cetăţean este lege, pentru noi orice iniţiativă de modificare a Constituţiei sau a legilor necesară pentru transpunerea în realitatea politică şi juridică a voinţei exprimate de cetăţeni este, de asemenea, prioritate zero şi va fi sprijinită de PNL”, a spus Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, o scrisoare liderilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament prin care îi invită la consultări la Palatul Cotroceni, pe 4 şi 5 iunie, pentru stabilirea „direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Asta-i articol sau doar o ciornă?

  2. Referendumuri mai fusera, Don Ludovic, dar cum fusera tot așa se dusera.

  3. Asta e beat tot timpul, l-a intrecut pe basinos la capitolul viski, mai are 15% din cerebel functional, feriti-va de el ca mușcă rău in sevraj!

    • Beata a fost maica-ta cand a facut un #nimic ca dta,postak pesedist! Va ofticati ca v-a luat fata ,hotilor!

  4. Dar cand Primarul liberal , Gazu Aurica impreuna cu secretara Primariei, Dayan Ileana a ingradit dreptul la vot unei pers cu handicap, desi ai fost informat si n ai luat nicio masura? Spune dnule Orban? Asta s a intamplat in com Curcani, Calarasi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.