G4Media.ro

Lista universităților care nu au introdus datele despre conducătorii de doctorate în…

Lista universităților care nu au introdus datele despre conducătorii de doctorate în registrul matricol unic, deși erau obligate să facă asta din 2016. Printre ele, Politehnica, Universitatea București, Medicina, Babeș-Bolyai, ASE, Academia de Poliție, Academia Română

Ministerul Educației a publicat lista celor 22 de universități care nu au introdus până acum datele despre conducătorii de doctorate pentru niciun doctorand în Registrul Matricol Unic, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni ministerul a solicitat universităților să opereze modificările necesare în Registru, atât cele de stat cât și cele particulare din România, au avut la dispoziție 30 de zile să publice toate seriile și numerele diplomelor licență, master, doctorat în Registrul matricol unic. Pe 2 decembrie expiră termenul dat.

Vezi lista universităților pe Edupedu.ro

FOTO: Girl photo created by freepik – www.freepik.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Maiculita, de ce doctoranzi in Romania! Pai ar trebui sa fie pe culmile progresului in cazul asta…

  2. Academiaaaa Romanaaa,auzi.Pai in afara de a-l face pe i din a si de a-l inlocui pe sant cu sunt,ce a mai facut aceasta cetate a stiintei romanesti?Poate s-o gasi cineva sa spuna,ca eu sunt mai de la tara.Avem un conglomerat de institutii,care nu-si justifica existenta.Sunt doar cu numele,iar schemele de personal cred ca sunt pline si stufoase.Singurul academician,demn de toata cinstea a fost raposatul Solomon,care a incercat sa faca ceva,dar timpul n-a mai avut rabdare.A,mai este criticul literar,imi scapa numele,pro Iliescu,Eugen Simion parca.Deunezi ii spuneam cuiva.Sti de ce nemtii au reusit sa scoata baterie cu 900 Km. autonomie?Pentru ca ei chiar cerceteaza si nu trec in documente fapte doar pentru ca sa-si ia banii!
    Iar mi-am adus aminte de vorbele unui comentator cu pseudonimul „Vladimir Putin e un gunoi”care mai tot timpul spune: fiindca sunt comunisti!Pana la urma daca mergem cu analiza pana la capat,din pacate,alt adevar nu gasim.

  3. Doar nu ati sperat ca celebra Babeș-Bolyai sa se coboare la un amarat de registru. Cand ai un rector care cheama studentii in Cluj-Napoca in plina pandemie ( si cu cursuri online) nu stiu de ce aveati sperante sa respecte un ordin de ministru…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.