G4Media.ro

Linia de autobuz 783 care leagă Aeroportul Otopeni de centrul Bucureștiului se…

Sursa foto: G4Media.ro

Linia de autobuz 783 care leagă Aeroportul Otopeni de centrul Bucureștiului se transformă în linia 100 și va avea mai puține stații. Nu va mai opri în toate stațiile din orașul Otopeni

Începând din 2 decembrie 2023, linia de autobuz 783 devine linia 100, asigurând o legătură directă și rapidă între centrul Capitalei și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, potrivit unui comunicat de presă. Linia 100 va avea o frecventa de 15 minute pe timpul zilei, va opera pe același traseu, având mai puține stații. Practic, nu va mai opri în stația de la Arcul de Triumf și în câteva stații din orașul Otopeni.

Autobuzele liniei 100 vor opri în doar nouă stații, unde sunt principalele puncte de legătură cu alte linii importante: Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Presei, Aeroport Băneasa, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă (Plecări), Aeroport Henri Coandă (Sosiri).

Pe sensul spre Piața Unirii vor fi efectuate opriri în stațiile: Aeroport Henri Coandă, Primăria Otopeni, Aeroport Băneasa, Piața Presei, Piața Victoriei, Piața Romană, Piața 21 Decembrie 1989, Piața Unirii.

Linia 100 va funcționa 24 de ore din 24, iar intervalul de succedare între vehicule va fi de 15 minute pe timp de zi și 30 de minute pe timp de noapte.

Totodată, pentru a le oferi tuturor călătorilor mai multe posibilități de transport, TPBI a decis ca, tot din data de 02.12.2023, traseul liniei de autobuz 442 să fie modificat, cu trecere pe la Aeroportul „Henri Coandă”.

Așadar, autobuzele liniei 442 vor circula pe traseul: terminal „Therme București”, DN1, Centrul comercial Balotești, DN1, Otopeni, Bd. Aeroportului, stația „Aeroport Henri Coandă Sosiri”, Bd. Aeroportului, DN1, Șos. București-Ploiești, Bd. Mărăști, terminal „Piața Presei”, cu întoarcere pe Bd. Mărăști, Șos. București-Ploiești, DN1, Otopeni, stația „Aeroport Henri Coandă Plecări”, Bd. Aeroportului, DN1, Balotești, terminal „Therme București”.

În plus, parcul de vehicule al liniei 442 va fi suplimentat, acestea fiind programate să circule la un interval de succedare de 20 de minute la orele de vârf.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Adica avem linia 100 si 442 pentru aeroport. OK

  2. Bașca, se poate ajunge și la terme mai rapid decât cu masina